Browsing by Author Hugo Calixto Fonseca

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 14 to 19 of 19 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2017Queijo tipo mascarpone sabor "pequi"Maria Luiza Duarte Fonseca; Hugo Calixto Fonseca; Mariuze Loyane p. Oliveira; Karolina Soares da Silva; Ana Flávia Campos Santos; Lenita Sena de Assis; Crisberg Luan Marques da Silva; Claudia Regina VieiraArtigo de Evento
18-Sep-2021Selection and molecular identification of lactic acid bacteria with probiotic potential from girolando calves raised in a semiarid regionEduardo Robson Duarte; Vanessa de Araújo Veloso; Aniele de Cássia Rodrigues Veloso; Fernanda Guimarães; Hugo Calixto Fonseca; Danielle Soares Malveira; Thiago Gomes dos Santos Braz; Maximiliano Soares PintoArtigo de Periódico
Feb-2018Seleção de bactérias láticas com potencial probiótico provenientes do leite de transição bovino fermentadoFernanda Guimarães; Vanessa de Araújo Veloso; Danielle Soares Malveira; Hugo Calixto Fonseca; Maximiliano Soares Pinto; Roberta Torres Careli; Eduardo Robson DuarteArtigo de Periódico
Feb-2022Sensory and flavor-aroma profiles of passion fruit juice fermented by potentially probiotic Lactiplantibacillus plantarum CCMA 0743 strainHugo Calixto Fonseca; Dirceu de Sousa Melo; Cíntia Lacerda Ramos; Aline Galvão Tavares Menezes; Disney Ribeiro Dias; Rosane Freitas SchwanArtigo de Periódico
2016Uso da cinza da casca de arroz na adsorção de cromo hexavalenteHugo Calixto Fonseca; Silvana Calixto Fonseca; Cláudia Aparecida Fernandes PereiraArtigo de Periódico
2017Utilização de óleo de buriti na elaboração de queijo tipo mascarponeKarolina Soares da Silva; Hugo Calixto Fonseca; Mariuze Loyane Oliveira; Maria Luiza Duarte Fonseca; Ana Flávia Campos Santos; Lenita Sena de Assis; Crisberg Luan Marques da Silva; Claudia Regina VieiraArtigo de Evento