Browsing by Author Karolina Soares da Silva

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 9 to 14 of 14 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)Type
Aug-2019Caracterização de farinhas de arroz para elaboração de produtos sem glútenAna Flávia Dias Costa; Maria Luiza Duarte Fonseca; Breno Soares da Silva; Karolina Soares da Silva; Rafaela Pereira de Assis Barbosa; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
Aug-2019Composição centesimal e tecnológica de biscoitos doces com farinha de beterrabaKarolina Soares da Silva; Carla Beatriz Silva; Gabriel Sthefano Lourenço Pereira; Ana Flávia Campos Santos; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Cláudia Regina VieiraCapítulo de Livro
28-May-2020p-Cresol in cheese: is it a flavouring compound or chemical contaminant?Susane Namie Oshiro; Marta Batista Ramalho; Paloma Cristina Mota Durães; Raissa Queiroz Andrade; Karolina Soares da Silva; Flaviano Oliveira Silvério; Gevany Paulino de PinhoArtigo de Periódico
11-Dec-2018Quantificação de arsênio em amostras de arroz e derivados por absorção atômicaMarta Batista Ramalho; Paloma Cristina Mota Durães; Karolina Soares da Silva; Érica Barbosa Soares; Flaviano Silvério de Oliveira; Gevany Paulino de PinhoArtigo de Evento
2017Queijo tipo mascarpone sabor "pequi"Maria Luiza Duarte Fonseca; Hugo Calixto Fonseca; Mariuze Loyane p. Oliveira; Karolina Soares da Silva; Ana Flávia Campos Santos; Lenita Sena de Assis; Crisberg Luan Marques da Silva; Claudia Regina VieiraArtigo de Evento
2017Utilização de óleo de buriti na elaboração de queijo tipo mascarponeKarolina Soares da Silva; Hugo Calixto Fonseca; Mariuze Loyane Oliveira; Maria Luiza Duarte Fonseca; Ana Flávia Campos Santos; Lenita Sena de Assis; Crisberg Luan Marques da Silva; Claudia Regina VieiraArtigo de Evento