Skip navigation
Portal do Governo Brasileiro
Atualize sua Barra de Governo
Presentation
Communities and Collections
Policy
Instructions to authors
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repositório Institucional da UFMG
Browsing by Author Roberta Torres Careli
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
???browse.sort-by.type???
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 36 to 41 of 41
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2021
Segurança dos alimentos: microbiologia de alimentos, higiene em indústria de alimentos e toxicologia de alimentos.
-
Livro
Feb-2018
Seleção de bactérias láticas com potencial probiótico provenientes do leite de transição bovino fermentado
Fernanda Guimarães
;
Vanessa de Araújo Veloso
;
Danielle Soares Malveira
;
Hugo Calixto Fonseca
;
Maximiliano Soares Pinto
;
Roberta Torres Careli
;
Eduardo Robson Duarte
Artigo de Periódico
Aug-2019
Seleção de extratos vegetais do Cerrado com efeito antagonista sobre Pseudomonas spp.
Rayane Patrícia Silva
;
Roberta Torres Careli
;
Izabella Carolina de Oliveira Ribeiro
;
Francielle Patrícia Evangelista Mendes
;
Eduardo Robson Duarte
Capítulo de Livro
2019
Sensory evaluation of fermented dairy beverages supplemented with iron and added by cerrado fruit pulps
Julliane Souza Barbosa Figueiredo
;
Carla Adriana Ferreira Durães
;
Alessandra Rejane Ericsson de Oliveira Xavier
;
Bruna Mara Aparecida de Carvalho
;
Roberta Torres Careli
;
Anna Christina de Almeida
;
Igor Viana Brandi
;
Grazielle Layanne Mendes Santos
;
João Pedro Antunes Lopes
;
Larissa Bessa Fernandes
;
Fabiane Neves Silva
;
Raquel Borges Faria
;
Ana Carolina Santos Rocha
;
Paula Karoline Soares Farias
;
William James Nogueira Lima
Artigo de Periódico
Aug-2019
Susceptibilidade de extratos vegetais de Schinopsis brasiliensis Engl. frente a Pseudomonas spp.
Rayane Patrícia Silva
;
Roberta Torres Careli
;
Izabella Carolina de Oliveira Ribeiro
;
Francielle Patrícia Evangelista Mendes
;
Eduardo Robson Duarte
Capítulo de Livro
2021
Tecnologia de alimentos: embalagens de alimentos, desenvolvimento e processamento de alimentos.
-
Livro