Browsing by Author Thalita Cordeiro Santos

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 17 of 17
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2018Aceitação sensorial de biscoitos tipo cookie adicionados de farinha de pequi (Caryocar brasiliense)Crisberg Luan Marques da Silva; Thalita Cordeiro Santos; Lara Maria dos Santos Ferraz e Silva; Mariuze Loyane Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraArtigo de Periódico
21-Sep-2016Análise sensorial de biscoitos salgados com farinha de polpa de pequi (Caryocar brasiliense)Thalita Cordeiro Santos; Cirila Ionara Almeida Araújo; Crisberg Luan Marques da Silva; Lara Maria Dos Santos Ferraz e Silva; Camila Almeida de Jesus; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
2020Avaliação da qualidade pós-colheita do Butia capitata submetido a diferentes temperaturasThalita Cordeiro Santos; Gabriel Sthefano Lourenço Pereira; Renata Nolasco Braga Souto; Mariuze Loyanni Pereira Oliveira; Milton Nobel Cano Chauca; Juliana Pinto de LimaArtigo de Evento
14-Aug-2019Avaliação sensorial de barra de cereais com castanha de pequiCirila Ionara Almeida Araújo; Thalita Cordeiro Santos; Crisberg Luan Marques da Silva; Levi Fraga Pajehú; Claudia Regina Vieira; Érika Endo AlvesCapítulo de Livro
14-Aug-2019Avaliação sensorial de margarinas enriquecidas com óleo de buriti (Mauritia flexuosa) e macaúba (Acrocomia aculeata (Jacq.) Lodd.Francine Ferreira Martins; Thalita Cordeiro Santos; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
4-Jul-2018Caracterização do mel do Médio Jequitinhonha - Brasil: uma abordagem preliminarEliane Macedo Sobrinho Santos; Hércules Otacílio Santos; Igor Viana Brandi; Grazielle Layanne Mendes Santos; Maria Izabel de Jesus Viana; Bruna Ruas Santos Araújo; Thalita Cordeiro Santos; Janainne Nunes Alves; Ricardo Jardim NeivaArtigo de Periódico
2020Comportamento pós-colheita de frutos de Butia capitata armazenados em diferentes embalagensRaissa Queiroz Andrade; Melissa Alane Rodrigues Silva; Gabriel Sthefano Lourenco Pereira; Thalita Cordeiro Santos; Milton Nobel Cano Chauca; Juliana Pinto LimaArtigo de Evento
2018Composição centesimal de biscoitos tipo cookies adicionados de farinha de Caryocar brasiliense Camb. (Caryocaraceae)Crisberg Luan Marques da Silva; Thalita Cordeiro Santos; Mariuze Loyane Pereira Oliveira; Lara Maria dos Santos Ferraz e Silva; Cirila Ionara Almeida Araújo; Camila Almeida de Jesus; Claudia Regina VieiraArtigo de Periódico
Aug-2017Elaboração de biscoitos amanteigados com adição de farinha da casca de abacaxiLara Maria dos Santos Ferraz e Silva; Ana Luiza Santos de Oliveira; Thalita Cordeiro Santos; Thays Carolyne Ramos Nascimento; Mateus Guilherme dos Santos; Camila de Jesus Almeida; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraArtigo de Evento
2020Elaboração e caracterização de tempero condimentado de pequi (Caryocar brasiliense Camb.) para prato típico de arrozVerônia Fabíola Siqueira e Souza; Thalita Cordeiro Santos; Wanderley Filho Lopes de França; Lara Maria dos Santos Ferraz e Silva; Cirila Ionara Almeida Araújo; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
2020Evaluation of the use of pequi pulp flour in breaded meatRenata Nolasco Braga Souto; Thalita Cordeiro Santos; Rafaela Pereira de Assis Barbosa; Gabriel Sthefano Lourenço Pereira; Elaine Erika Elizeu da Silva; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Claudia Regina Vieira; Juliana Pinto de LimaArtigo de Periódico
2020Influência da temperatura na qualidade do Butia capitata embaladoGabriel Sthefano Lourenço Pereira; Thalita Cordeiro Santos; Melissa Alane Rodrigues Silva; Raissa Queiroz Andrade; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Juliana Pinto de LimaCapítulo de Livro
16-Aug-2017Macarrão instantâneo acrescido da farinha da casca do maracujá (Plassiflora edulis) obtido pelo processo de fritura convencional e alternativoThays Carolyne Ramos Nascimento; Thalita Cordeiro Santos; Kessia Lenis Vieira Costa; Lara Maria do Santos Ferraz e Silva; Elaine Erika Eliseu da Silva; Juliana Imaculada Lopes Fialho Batista; Mônica Ribeiro Pirozi; Claudia Regina VieiraArtigo de Evento
2021Pequi flour applied in the preparation of food pastaRenata Nolasco Braga-Souto; Thalita Cordeiro Santos; Gabriel Sthefano Lourenço Pereira; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Claudia Regina Vieira; Juliana Pinto de LimaArtigo de Periódico
Dec-2018Quali-quantitative characterization of the honey from Myracrodruon urundeuva allemão (Anacardiceae - Aroeira): macroscopic, microscopic, physico-chemical and microbiological parametersEliane Macedo Sobrinho Santos; Hércules Otacílio Santos; Juliana Rezende Sá Miranda Gonçalves; Anna Christina de Almeida; Igor Viana Brandi; Alexsander Rodrigues Cangussu; Janainne Nunes Alves; Ricardo Jardim Neiva; Grazielle Layanne Mendes Santos; Maria Izabel de Jesus Viana; Bruna Ruas Santos Araújo; Thalita Cordeiro Santos; Kattyanne Souza CostaArtigo de Periódico
2020Qualidade pós-colheita de frutos oriundos do cerrado Norte-MineiroRaissa Queiroz Andrade; Gabriel Sthefano Lourenço Pereira; Melissa Alane Rodrigues Silva; Thalita Cordeiro Santos; Camila Aparecida de Jesus; Juliana Pinto de LimaCapítulo de Livro
21-Sep-2016Teor e estabilidade de ácido ascórbico em sucos in natura de frutas do cerradoKéssia Lênis Vieira Costa; Thalita Cordeiro Santos; Carla Adriana Ferreira Duraes; Lara Maria Dos Santos Ferraz e Silva; Rafaela Pereira de Assis Barbosa; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro