Browsing by Department ICA - INSTITUTO DE CIÊNCIAS AGRÁRIAS

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1486 to 1505 of 2099 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
28-May-2020p-Cresol in cheese: is it a flavouring compound or chemical contaminant?Susane Namie Oshiro; Marta Batista Ramalho; Paloma Cristina Mota Durães; Raissa Queiroz Andrade; Karolina Soares da Silva; Flaviano Oliveira Silvério; Gevany Paulino de PinhoArtigo de Periódico
2017Padrões de saúde e segurança no trabalho e extrativismo: o caso de comunidades rurais da Amazônia brasileiraJoão Paulo Cândia Veiga; Danilo Machado Trevisani; Fausto Makishi; Mariana Gomes Caixeta de Abreu; Maurício Saraiva Pacheco e Silva; Murilo Alves ZacareliArtigo de Periódico
2017Painéis de madeira e embalagens cartonadas: uma proposta sustentávelDaniela Conti; Talita Baldin; Bruna Reesner; Maiara Talgatti; Amanda Grassmann da SilveiraArtigo de Evento
2022Palm kernel cake in diets for lactating goats: intake, digestibility, feeding behavior, milk production, and nitrogen metabolismFernanda Gazar Ferreira; José Esler de Freitas Júnior; Bruna Mara Aparecida de Carvalho Mesquita; Gleidson Giordano Pinto de Carvalho; Laudí Cunha Leite; Henry Daniel Ruiz Alba; Douglas dos Santos Pina; Stefanie Alvarenga Santos; Manuela Silva Líbano Tosto; Carlindo s. Rodrigues; Dorgival Morais de Lima Júnior; Juliana Silva de OliveiraArtigo de Periódico
2021Palm kernel cake in diets for lactating goats: qualitative aspects of milk and cheeseFernanda Gazar Ferreira; Arielly Oliveira Garcia; Pedro Henrique Soares Mazza; Laudí Cunha Leite; Henry Daniel Ruiz Alba; Bruna Mara Aparecida de Carvalho Mesquita; Stefanie Alvarenga Santos; Manuela Silva Líbano Tosto; Marion Pereira da Costa; Douglas dos Santos Pina; Layse Araujo Gordiano; Gleidson Giordano Pinto de CarvalhoArtigo de Periódico
2017Palma forrageira: cultivo e utilização na alimentação de bovinosOrlando Filipe Costa Marques; Luan Souza de Paula Gomes; Mário Henrique França Mourthé; Thiago Gomes do Santos Braz; Otaviano de Souza Pires NetoArtigo de Periódico
2022A pandemia da covid-19 e os efeitos sobre o turismo de negócio no Brasil: uma análise entre os anos de 2018 a 2021Fernanda Teles da Silva Alves; Luiz Paulo Fontes de Rezende; Luciene RodriguesArtigo de Evento
30-Jul-2019Para além da demanda d´água: uma análise nas comunidades rurais dos Municípios de Turmalina e Minas Novas, MGViviane Silva de SouzaDissertação
2016Para quê qualificação no rural? as oportunidades dos educandos do curso residência jovem da UFMG - Campus Montes ClarosHelder dos Anjos Augusto; Cristh Ellen Ferreira Pinheiro; Giliarde de Souza Brito; Cledinaldo Aparecido Dias; Luciano Vieira LimaCapítulo de Livro
2020Parameterization of magnetic nanoparticles mathematical model using evolutionary algorithmsWesley de Oliveira Barbosa; Renato Dourado Maia; Jose Higino Dias FilhoArtigo de Periódico
31-Aug-2022Parâmetros de qualidade da polpa de pequi de diferentes localidades do Norte de Minas GeraisDaniela Silva Rodrigues; Sidnei Tavares dos Reis; Milton Nobel Cano Chauca; Teddy Marques Farias; Diene Sara Lopes SouzaArtigo de Periódico
20-Jun-2016Parâmetros de qualidade do leite e ocorrência de leite instável não ácido no Norte de Minas GeraisLígia Rodrigues de OliveiraDissertação
Aug-2017Parâmetros de secagem da cebolinha desidratada (Allium fistulosum L)Poliane Batista Santos; Adriana Gonçalves Freitas; Amanda Letícia Araújo Santos; Luana Cristina Rodrigues da Silva; Núbia Fernandes Bispo; Thais Inês Marques de Souza; Milton Nobel Cano ChaucaArtigo de Evento
2017Parâmetros de secagem do pimentão desidratado (Capsicum annuum L.)Núbia Fernandes Bispo; Poliane Batista Santos; Luana Cristina Rodrigues da Silva; Thaís Inês Marques de Souza; Adriana Gonçalves Freitas; Amanda Letícia Araujo Santos; Milton Nobel Cano ChaucaArtigo de Evento
Aug-2019Parâmetros físico-químicos de iogurtes elaborados com diferentes teores de gordura e lactoseDaniela Cácia dos Santos; Fábio Ribeiro dos Santos; Handray Fernandes de Souza; Kely Tatianne Costa Santana; Maximiliano Soares PintoCapítulo de Livro
2016Parâmetros físico-químicos e composição centesimal de frutos do CerradoMaria Helena Freitas Lopes; Grazielle Layanne Mendes Santos; Thays Carolyne Ramos Nascimento; Sergio Murilo Duarte; Carla Adriana Ferreira Durães; Igor Viana BrandiArtigo de Evento
2016Parâmetros genéticos, dissimilaridade e desempenho per se em acessos de abóboraMariane Gonçalves Ferreira; Felipe Vicentino Salvador; Mariana Neto Rosa Lima; Alcinei Mistico Azevedo; Izaias da Silva Lima Neto; Fábio Moreira Sobreira; Derly José Henriques da SilvaArtigo de Periódico
2020Parâmetros técnicos de secagem de cebolinha desidratada (Allium fistulosum)Milton Nobel Cano Chauca; Thais Inês Marques de Souza; William James Nogueira Lima; Daniela Silva Rodrigues; Núbia Fernandes Bispo; Adriana Gonçalves Freitas; Poliane Batista SantosCapítulo de Livro
2020Parâmetros técnicos de secagem do pimentão desidratado (Capsicum annuum L.)Milton Nobel Cano Chauca; Thais Inês Marques de Souza; William James Nogueira Lima; Daniela Silva Rodrigues; Núbia Fernandes Bispo; Adriana Gonçalves Freitas; Poliane Batista SantosCapítulo de Livro
15-Nov-2021Parâmetros técnicos do processo de secagem de pimentão (Capsicum annuum L.)Milton Nobel Cano Chauca; William James Nogueira Lima; Igor Viana Brandi; Claudia Regina Vieira; Daniela Silva Rodrigues; Juliana Pinto de Lima; Núbia Fernandes Bispo; Debora Maria Barbosa SouzaArtigo de Periódico