Search


Current filters:





Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-9 of 9 (Search time: 0.005 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
Aug-2019Avaliação de injúria por frio em cagaitaGabriel Sthefano Lourenço Pereira; Camila Almeida de Jesus; Melissa Alane Rodrigues Silva; Renata Nolasco Braga; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Juliana Pinto de LimaCapítulo de Livro
2020Influência da temperatura na qualidade do Butia capitata embaladoGabriel Sthefano Lourenço Pereira; Thalita Cordeiro Santos; Melissa Alane Rodrigues Silva; Raissa Queiroz Andrade; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Juliana Pinto de LimaCapítulo de Livro
Aug-2019Avaliação pós-colheita de cagaita (Eugenia dysenterica DC.) em simulação de seu comportamento em expositores de supermercadoGabriel Sthefano Lourenço Pereira; Camila Almeida de Jesus; Renata Nolasco Braga; Melissa Alane Rodrigues Silva; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Juliana Pinto de LimaCapítulo de Livro
Aug-2019Análises físico-químicas de frutos do coquinho-azedo (Butia capitata var. capitata) de epicarpo amarelo e roxoGabriel Sthefano Lourenço Pereira; Mariana Gonçalves Teixeira; Lara Maria dos Santos Ferraz e Silva; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Juliana Pinto de LimaCapítulo de Livro
Aug-2019Potencial antioxidante de frutos do Cerrado do Norte de Minas GeraisAmanda Laís Alves Almeida Nascimento; Lenita Sena de Assis; Igor Viana Brandi; Carla Adriana Ferreira Durães; Juliana Pinto de Lima; Bruna Mara Aparecida de CarvalhoCapítulo de Livro
2023Percepções do consumidor sobre propostas de embalagens de barra de cereais produzidas com farinha do coproduto da agroindústria de maracujá-do-mato (Passiflora cincinnata)Tatiane Pereira da Silva; Debora Maria Barbosa Souza; Lilian Karoline Souza Fernandes; Roberto Ângelo Ferreira Nascimento; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Juliana Pinto de LimaCapítulo de Livro
2023Cajuzinho-do-cerrado: caracterização física, química e nutricionalShirlene Gonçalves Siqueira; Poliane Batista Santos; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Gabriel Sthefano Lourenço Pereira; Lucas André Xavier da Silva; Juliana Pinto de LimaCapítulo de Livro
2023Preferências do consumidor sobre a embalagem de pão de forma elaborado com farinha da torta de buriti (Mauritia flexuosa L.)Nicoly Rodrigues; Débora Maria Barbosa Souza; Lilian Karoline Souza Fernandes; Roberto Ângelo Ferreira Nascimento; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Juliana Pinto de LimaCapítulo de Livro
2023Caracterização físico-química e tecnológica de pão de forma elaborado com farinha da torta de buriti (Mauritia flexuosa L.)Roberto Ângelo Ferreira Nascimento; Débora Maria Barbosa Souza; Lilian Karoline Souza Fernandes; Nicoly Rodrigues; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Juliana Pinto de LimaCapítulo de Livro