Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-5 of 5 (Search time: 0.009 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2016Eficácia in vitro do óleo essencial de capim-limão (cymbopogon flexuosus steud. wats.) frente a bactérias entéricas de origem avícolaIzabela Lorena Azevedo; Anna Christina de Almeida; Ernane Ronie Martins; Wedson Carlos Lima Nogueira; Daniel Emygdio de Faria Filho; Stephanie Pedrosa de Oliveira; João Paulo Bicalho PratesArtigo de Periódico
2018Standardization of the methodology for calorimetric analysis of a fermented milk drinkKeicy Sandy Silvestre de Souza; Stephanie Pedrosa de Oliveira; Sérgio Murilo Duarte; Igor Viana Brandi; Sérgio Henrique Sousa Santos; Eliane Macedo Sobrinho Santos; Paula Karoline Soares Farias; Hércules Otacílio Santos; Anna Christina de AlmeidaArtigo de Periódico
2017Sensibilidade de Staphylococcus sp. oxacilina resistentes ao óleo essencial de capim-limão (Cymbopogonflexuosus (steud) watts)Pedro Henrique de Almeida Souto Santos; Gabriel Santos Persiquini Cunha; Stephanie Pedrosa de Oliveira; Livia Mara Vitorino Silva; Cintya Neves de Souza; Marcela de Oliveira Nogueira; João Matheus de Almeida Silva; Raphael Rodrigues Porto; Anna Christina de AlmeidaArtigo de Periódico
8-Apr-2021Fermented dairy beverage added with clove essential oil modulates oxygen reactive species (ROS) levels: an in silico, in vitro, and in vivo approachStephanie Pedrosa de Oliveira; Anna Christina de Almeida; Keicy Sandy Silvestre de Souza; Sérgio Henrique Sousa Santos; Eliane Macedo Sobrinho Santos; Igor Viana Brandi; Francine Souza Alves da Fonseca; Paula Karoline Soares Farias; João Matheus de Almeida Silva; Luís Paulo Oliveira; Victor Hugo Dantas Guimarães; Cintya Neves de Souza; Laura Francielle Ferreira Borges; Raphael Rodrigues Porto; Pedro Henrique Almeida Souto Santos; Hércules Otacílio SantosArtigo de Periódico
8-Apr-2021Glycemic profile, inflammatory markers, biochemical and histopathological parameters of mice fed with fermented dairy beverage with clove essential oilKeicy Sandy Silvestre de Souza; Anna Christina de Almeida; Stephanie Pedrosa de Oliveira; Igor Viana Brandi; Sérgio Henrique Sousa Santos; Francine Souza Alves da Fonseca; Eliane Macedo Sobrinho Santos; Janaína Ribeiro Oliveira; Daniela Fernanda de Freitas; Deborah de Farias Lelis; Daniel Silva Moraes; João Matheus de Almeida Silva; Cintya Neves de Souza; Paula Karoline Soares Farias; Raphael Rodrigues Porto; Hércules Otacílio SantosArtigo de Periódico