Browsing by Author Cosme Damião Barbosa

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)Type
Nov-2020Data fusion of UPLC data, NIR spectra and physicochemical parameters with chemometrics as an alternative to evaluating kombucha fermentationCosme Damião Barbosa; Michel Rocha Baqueta; Wildon César Rodrigues Santos; Dhionne Gomes; Verônica Ortiz Alvarenga; Paula Teixeira; Helena Albano; Carlos Augusto Rosa; Patrícia Valderrama; Inayara Cristina Alves LacerdaArtigo de Periódico
Aug-2021Microbial-physicochemical integrated analysis of kombucha fermentationCosme Damião Barbosa; Ana Paula Trovatti Uetanabaro; Wildon César Rodrigues Santos; Renata Gomes Caetano; Helena Albano; Rodrigo Kato; Gustavo Pereira Cosenza; Antonio Azeredo; Aristóteles Góes-Neto; Carlos Augusto Rosa; Paula Teixeira; Verônica Ortiz Alvarenga; Inayara Cristina Alves LacerdaArtigo de Periódico
26-Oct-2020Molecular characterization of the microbiota and physicalchemical evaluation of the fermentative process of KombuchaCosme Damião BarbosaTese
2020Obtenção e caracterização de vinagre de manga pelo método de acetificação de OrleansCosme Damião Barbosa; Elaine Cristina da Costa; Isabella Maciel Costa; Inayara Cristina Alves Lacerda; Evelyn de Souza Oliveira LopesArtigo de Periódico
18-Feb-2014Obtenção e caracterização de vinho e vinagre de manga (Mangifera indica L.): parâmetros cinéticos das fermentações alcoólica e acéticaCosme Damião BarbosaDissertação de Mestrado
2018Potential evaluation of Saccharomyces cerevisiae strains from alcoholic fermentation of mango pulpCosme Damião Barbosa; Inayara Cristina Alves Lacerda; Evelyn de Souza OliveiraArtigo de Periódico