Skip navigation
Portal do Governo Brasileiro
Atualize sua Barra de Governo
Presentation
Communities and Collections
Policy
Instructions to authors
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repositório Institucional da UFMG
Browsing by Author Gisela de Magalhães Machado Moreira
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
???browse.sort-by.type???
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 10 of 10
Issue Date
Title
Author(s)
Type
Jul-2017
Aminas bioativas em queijos parmesão ralados
Gisela de Magalhães Machado Moreira
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
Artigo de Evento
2019
Aminas bioativas, aminoácidos livres e amônia como índices de qualidade de leites fermentados
Naiara Meireles Ciríaco
;
Gisela de Magalhães Machado Moreira
;
Guilherme Coelho Lopes dos Reis
;
Valterney Lima Deus
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
Artigo de Periódico
May-2016
Can lutein replace annatto in the manufacture of prato cheese?
Denise Sobral
;
Renata Golin Bueno Costa
;
Gisela de Magalhães Machado Moreira
;
Júnio César Jacinto de Paula
;
Vanessa Aglaê Martins Teodoro
;
Natália Moreira Nunes
;
Ana Clarissa dos Santos Pires
;
Maximiliano Soares Pinto
Artigo de Periódico
Dec-2018
Effect of ripening time on proteolysis, free amino acids, bioactive amines and texture profile of gorgonzola-type cheese
Gisela de Magalhães Machado Moreira
;
Renata Golin Bueno Costa
;
Vanessa Aglaê Martins Teodoro
;
Junio César Jacinto de Paula
;
Denise Sobral
;
Christian Fernandes
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
Artigo de Periódico
2019
Nisin reduces the Staphylococcus aureus count without changing the characteristics of artisanal Minas cheese from Araxá
Denise Sobral
;
Maximiliano Soares Pinto
;
Vanessa Aglaê Martins Teodoro
;
Renata Golin Bueno Costa
;
Junio César Jacinto de Paula
;
Antônio Fernandes de Carvalho
;
Gisela de Magalhães Machado Moreira
Artigo de Periódico
2017
Parâmetros de desempenho em método UHPLC-UV para quantificação de aminoácidos livres e aminas bioativas em queijos mussarela, prato, parmesão e gorgonzola
Gisela de Magalhães Machado Moreira
;
Denise Sobral
;
Renata Golin Bueno Costa
;
Junio César Jacinto de Paula
;
Christian Fernandes
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
Artigo de Periódico
2017
Principais defeitos de queijos minas artesanais fabricados na região da Canastra
Denise Sobral
;
Renata Golin Bueno Costa
;
Junio César Jacinto de Paula
;
Vanessa Aglaê Martins Teodoro
;
Gisela de Magalhães Machado Moreira
;
Maximiliano Soares Pinto
Artigo de Periódico
2017
Principais defeitos em queijo minas artesanal: uma revisão
Denise Sobral
;
Renata Golin Bueno Costa
;
Junio César Jacinto de Paula
;
Vanessa Aglaê Martins Teodoro
;
Gisela de Magalhães Machado Moreira
;
Maximiliano Soares Pinto
Artigo de Periódico
Aug-2018
Profile and levels of free amino acids and free bioactive amines in fermented milk
Naiara Meireles Ciríaco
;
Guilherme Coelho Lopes dos Reis
;
Gisela de Magalhães Machado Moreira
;
Valterney Lima Deus
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
Artigo de Evento
22-Oct-2018
Queijos gorgonzola, prato, parmesão e mussarela: influência do tempo de maturação no perfil de aminas bioativas, aminoácidos livres, textura e características físico-químicas e microbiológicas
Gisela de Magalhães Machado Moreira
Tese de Doutorado