Browsing by Author Camila Argenta Fante

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 35 to 39 of 39 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2020Tecnologias de rastreabilidade, segurança e controle de resíduos de agrotóxicos na cadeia produtiva de alimentos de origem vegetal: um estudo de revisãoMilton Cosme Ribeiro; Alisson Martins Ramos; Vanessa Alves Ferreira; Joice Rodrigues da Cunha; Camila Argenta FanteArtigo de Periódico
May-2021Use of paper spray mass spectrometry for determining the chemical profile of reen Cavendish Banana (Musa AAA) peel and pulp flours and evaluation of its functional potentialAnna Cláudia de Freitas Loyola; Viviane Dias Medeiros Silva; Mauro Ramalho Silva; Camila Gonçalves Rodrigues; Amanda Neris dos Santos; Júlio Onésio Ferreria Melo; Rodinei Augusti; Camila Argenta FanteArtigo de Periódico
May-2020Use of paper spray-mass spectrometry to determine the chemical profile of ripe banana peel flour and evaluation of its physicochemical and antioxidant propertiesViviane Dias Medeiros Silva; Priscila Borges de Faria Arquelau; Mauro Ramalho Silva; Rodinei Augusti; Júlio Onésio Ferreira Melo; Camila Argenta FanteArtigo de Periódico
2020Use of safe substances as additives for PVC films and their effect on enzymatic browning of gala applesAndréia Handa Suzuki; Leandro Soares de Oliveira; Camila Argenta Fante; Adriana Silva FrancaArtigo de Periódico
2019Use of transglutaminase in bakery productsPatrícia Regina Amante; Camila Argenta Fante; Renato Lins PiresArtigo de Periódico