Skip navigation
Portal do Governo Brasileiro
Atualize sua Barra de Governo
Presentation
Communities and Collections
Policy
Instructions to authors
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repositório Institucional da UFMG
Browsing by Author Beatriz Martins Borelli
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
???browse.sort-by.type???
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date
Title
Author(s)
Type
Sep-2019
Antagonistic lactic acid bacteria in association with Saccharomyces cerevisiae as starter cultures for standardization of sour cassava starch production
Fernanda Corrêa Leal Penido
;
Carmen de Oliveira Goulart
;
Yara Cristina Fidelis Galvão
;
Carolina Vasconcelos Teixeira
;
Roseane Batitucci Passos de Oliveira
;
Beatriz Martins Borelli
;
Gabriele Moreira Guimarães
;
Elisabeth Neumann
;
Denise Sande
;
Raquel Linhares Bello de Araújo
;
Carlos Augusto Rosa
;
Inayara Cristina Alves Lacerda
Artigo de Periódico
2016
Antifungal activity of eicosanoic acids isolated from the endophytic fungus Mycosphaerella sp. against Cryptococcus neoformans and C. gattii
Cristiane Bigatti Pereira
;
Nívea Pereira de Sá
;
Beatriz Martins Borelli
;
Carlos Augusto Rosa
;
Paulo Jorge Sanches Barbeira
;
Betania Barros Cota
;
Susana Johann
Artigo de Periódico
29-Feb-2016
Bioprospecção de fungos endofíticos potencialmente produtores de enzimas lipolíticas aplicáveis na área de alimentos
Elaine Cristina da Costa
Dissertação de Mestrado
12-Jul-2019
Comunidades de leveduras associadas a abelhas sem ferrão na região de Mata Seca em Minas Gerais
Juliana de Freitas Teixeira
Dissertação
29-Sep-2021
Novas linhagens de Saccharomyces cerevisiae e híbridos entre S. cerevisiae e Saccharomyces kudriavzevii para a produção de cerveja, cachaça e vinho
Thelma Tirone Silvério Matos
Tese
1-Apr-2020
Seleção de leveduras não Sachharomyces para produção de cervejas especiais
Marina Perbone Leon
Dissertação