Skip navigation
Portal do Governo Brasileiro
Atualize sua Barra de Governo
Presentation
Communities and Collections
Policy
Instructions to authors
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repositório Institucional da UFMG
Browsing by Author Denise Sande Santos
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
???browse.sort-by.type???
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date
Title
Author(s)
Type
11-Feb-2020
Bebida fermentada com potencial probiótico à base de extrato hidrossolúvel de soja com adição de grumixama (Eugenia brasilienses)
Ana Luiza Coeli Cruz Ramos
Dissertação
2019
Edible Flowers as Innovative Ingredients for Future Food Development: Anti-Alzheimer, Antimicrobial and Antioxidant Potential
Flavia Rezende
;
Denise Sande Santos
;
Amanda Cristina Coelho
;
Geane Pereira de Oliveira
;
Maria Amélia Boaventura
;
Jacqueline Aparecida Takahashi
Artigo de Periódico
2019
Epigenetic-Induced Production of Promising Food Supplements Ingredients with Antioxidant and Anti-Acetylcholinesterase Activities
Laura Dominguete
;
Paulo Lima
;
Isabela Nunes
;
Denise Sande Santos
;
Ubiraci Gomes de Paula Lana
;
Ivanildo Marriel
;
Jacqueline Aparecida Takahashi
Artigo de Periódico
2018
Passion fruit and apple: from residues to antioxidant, antimicrobial and anti-Alzheimer’s potential
Denise Simimlima
;
Nathália Barroso Almeida Duarte
;
Débora Luiza Costa Barreto
;
Geane Pereira de Oliveira
;
Jacqueline Aparecida Takahashi
;
Sabrina Pinheiro Fabrini
;
Denise Sande Santos
Artigo de Periódico
19-Feb-2020
Potencial antioxidante, neuroprotetor e antiacetilcolinesterásico da casca e caroço de Persea americana.
Geisa Gabriela da Silva
Dissertação
20-Nov-2015
Potencial de uso biotecnológico de lipase de Colletotrichum gloeosporioides e antioxidantes de Morus alba
Denise Sande Santos
Tese de Doutorado
30-Nov-2017
Produção de bebida fermentada á base de extrato hidrossolúvel de soja adicionada de polpa de macaúba (Acrocomia aculeata (Jacq.) Lodd. ex Mart.) utilizando cultura láctea tradicional do iogurte e linhagem probiótica
Michele Cristina Vieira
Dissertação