Browsing by Author João Pedro Antunes Lopes

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 4 of 4
Issue DateTitleAuthor(s)Type
Oct-2016Aproveitamento de soro de leite na elaboração de bebida láctea fermentada adicionada de coquinho azedo (Butia capitata)Ana Carolina Santos Rocha; João Pedro Antunes Lopes; Fabiane Neves Silva; Hugo Calixto Fonseca; Carla Adriana Ferreira Durães; Igor Viana BrandiArtigo de Evento
2016Elaboração de bebida láctea fermentada adicionada de polpa de umbu (spondias tuberosa) e suplementada com ferroHandray Fernandes de Souza; Kessia Lenis Vieira Costa; João Pedro Antunes Lopes; Thays Carolyne Ramos Nascimento; Carla Adriana Ferreira Durães Pinheiro; Igor Viana BrandiArtigo de Evento
2020Elaboration, evaluation of nutritional information and physical-chemical stability of dairy fermented drink with caja-mango pulpHandray Fernandes Desouza; Lara Aguiar Borges; João Pedro Antunes Lopes; Bruna Mara Aparecida de Carvalho; Sérgio Henrique Sousa Santos; Anna Christina de Almeida; William James Nogueira Lima; Igor Viana BrandiArtigo de Periódico
2019Sensory evaluation of fermented dairy beverages supplemented with iron and added by cerrado fruit pulpsJulliane Souza Barbosa Figueiredo; Carla Adriana Ferreira Durães; Alessandra Rejane Ericsson de Oliveira Xavier; Bruna Mara Aparecida de Carvalho; Roberta Torres Careli; Anna Christina de Almeida; Igor Viana Brandi; Grazielle Layanne Mendes Santos; João Pedro Antunes Lopes; Larissa Bessa Fernandes; Fabiane Neves Silva; Raquel Borges Faria; Ana Carolina Santos Rocha; Paula Karoline Soares Farias; William James Nogueira LimaArtigo de Periódico