Navegando por Autor Marina Vieira de Carvalho

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
o entre con las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 5 de 5
Fecha del documentoTítuloAutor(es)Tipo
ene-2024Bibliometric analysis of water kefir and milk kefir in probiotic foods from 2013 to 2022: A critical review of recent applications and prospectsHandray Fernandes de Souza; Giovana Felício Monteiro; Lorena Teixeira Bogáz; Eduardo Novais Souza Freire; Karina Nascimento Pereira; Marina Vieira de Carvalho; Adriano Gomes da Cruz; Igor Viana Brandi; Eliana Setsuko KamimuraArtigo de Periódico
2024Development of potentially probiotic mead from co-fermentation by Saccharomyces cerevisiae var. boulardii and Kombucha microorganismsHandray Fernandes de Souza; Eduardo Novais Souza Freire; Giovana Felício Monteiro; Lorena Teixeira Bogáz; Ricardo Donizete Teixeira; Fabiano Vaquero Silva Junior; Felipe Donizete Teixeira; João Vitor dos Santos; Marina Vieira de Carvalho; Ramon da Silva Rocha; Adriano Gomes da Cruz; Juliana Maria Leite Nóbrega de Moura Bell; Igor Viana Brandi; Eliana Setsuko KamimuraArtigo de Periódico
29-nov-2023Evaluation of sensory acceptance, purchase intention and color parameters of potentially probiotic mead with Saccharomyces boulardiiHandray Fernandes de Souza; Giovana Felício Monteiro; Victor Dédalo Di Próspero Gonçalves; João Vitor dos Santos; Amanda Cristina Dias de Oliveira; Karina Nascimento Pereira; Mariana Fronja Carosia; Marina Vieira de Carvalho; Igor Viana Brandi; Eliana Setsuko KamimuraArtigo de Periódico
7-mar-2023Growing conditions of Saccharomyces boulardii for the development of potentially probiotic mead: Fermentation kinetics, viable cell counts and bioactive compoundsHandray Fernandes de Souza; Mariana Sousa Bessa; Victor Dédalo Di Próspero Gonçalves; João Vitor dos Santos; Carolina Pinheiro; Eduardo Galvão Leite das Chagas; Marina Vieira de Carvalho; Igor Viana Brandi; Eliana Setsuko KamimuraArtigo de Periódico
dic-2022Recent advances in the application of xylanases in the food industry and production by actinobacteria: a reviewHandray Fernandes de Souza; Lara Aguiar Borges; Victor Dédalo Di Próspero Gonçalves; João Vitor dos Santos; Mariana Sousa Bessa; Mariana Fronja Carosia; Marina Vieira de Carvalho; Igor Viana Brandi; Eliana Setsuko KamimuraArtigo de Periódico