Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-5 of 5 (Search time: 0.005 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
Sep-2018Non-thermal microbial inactivation by using supercritical carbon dioxide: synergic effect of process parametersEric Keven Silva; Verônica Ortiz Alvarenga; Matheus Angelo Bargas; Anderson de Souza Sant'Ana; Maria Angela de Almeida MeirelesArtigo de Periódico
Apr-2018Effects of ultrasound energy density on the non-thermal pasteurization of chocolate milk beverageSara Hadass Moreira da Costa Monteiro; Eric Keven Silva; Verônica Ortiz Alvarenga; Jeremias Moraes; Mônica Queiroz de Freitas; Márcia Cristina da Silva; Renata Santana Lorenzo Raices; Anderson de Souza Sant'Ana; Maria Angela de Almeida Meireles; Adriano Gomes da CruzArtigo de Periódico
15-Jan-2018Whey-grape juice drink processed by supercritical carbon dioxide technology: physicochemical characteristics, bioactive compounds and volatile profileGabriela Vieira do Amaral; Eric Keven Silva; Rodrigo Nunes Cavalcanti; Carolina Pinto de Carvalho Martins; Luiz Guilherme Zambrano de Souza Andrade; Jeremias Moraes; Verônica Ortiz Alvarenga; Jonas de Toledo Guimarães; Érick Almeida Esmerino; Mônica Queiroz de Freitas; Márcia Cristina da Silva; Renata Santana Lorenzo Raices; Anderson de Souza Sant'Ana; Maria Angela de Almeida Meireles; Adriano Gomes da CruzArtigo de Periódico
Jun-2017Dairy processing using supercritical carbon dioxide technology: theoretical fundamentals, quality and safety aspectsGabriela Vieira do Amaral; Erick Keven Silva; Rodrigo Nunes Cavalcanti; Leandro Pereira Cappato; Jonas de Toledo Guimarães; Verônica Ortiz Alvarenga; Érick Almeida Esmerino; Jéssica Barbosa Portela; Anderson de Souza Sant'Ana; Mônica Queiroz de Freitas; Márcia Cristina da Silva; Renata Santana Lorenzo Raices; Maria Angela de Almeida Meireles; Adriano Gomes da CruzArtigo de Periódico
Jun-2018Physicochemical changes and microbial inactivation after high-intensity ultrasound processing of prebiotic whey beverage applying different ultrasonic power levelsJonas Toledo Guimarães; Eric Keven Silva; Verônica Ortiz Alvarenga; Ana Letícia Rodrigues Costa Lelis; Rosiane Lopes da Cunha; Anderson de Souza Sant'Ana; Monica Queiroz Freitas; Maria Angela de Almeida Meireles; Adriano Gomes da CruzArtigo de Periódico