Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-3 of 3 (Search time: 0.004 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
15-Jan-2018Whey-grape juice drink processed by supercritical carbon dioxide technology: physicochemical characteristics, bioactive compounds and volatile profileGabriela Vieira do Amaral; Eric Keven Silva; Rodrigo Nunes Cavalcanti; Carolina Pinto de Carvalho Martins; Luiz Guilherme Zambrano de Souza Andrade; Jeremias Moraes; Verônica Ortiz Alvarenga; Jonas de Toledo Guimarães; Érick Almeida Esmerino; Mônica Queiroz de Freitas; Márcia Cristina da Silva; Renata Santana Lorenzo Raices; Anderson de Souza Sant'Ana; Maria Angela de Almeida Meireles; Adriano Gomes da CruzArtigo de Periódico
Jun-2017Dairy processing using supercritical carbon dioxide technology: theoretical fundamentals, quality and safety aspectsGabriela Vieira do Amaral; Erick Keven Silva; Rodrigo Nunes Cavalcanti; Leandro Pereira Cappato; Jonas de Toledo Guimarães; Verônica Ortiz Alvarenga; Érick Almeida Esmerino; Jéssica Barbosa Portela; Anderson de Souza Sant'Ana; Mônica Queiroz de Freitas; Márcia Cristina da Silva; Renata Santana Lorenzo Raices; Maria Angela de Almeida Meireles; Adriano Gomes da CruzArtigo de Periódico
Nov-2020Ohmic heating technology in dulce de leche: physical and thermal profile, microstructure, and modeling of crystal size growthRamon Silva; Ramon Silva Rocha; Jonas de Toledo Guimarães; Celso Fasura Balthazar; Gustavo Luis de Paiva Anciens Ramos; Hugo Scudino; Tatiana Colombo Pimentel; Érica de Melo Azevedo; Márcia Cristina da Silva; Rodrigo Nunes Cavalcanti; Verônica Ortiz Alvarenga; Maria Carmela Kasnowski Holanda Duarte; Erick Almeida Esmerino; Mônica Queiroz de Freitas; Adriano Gomes da CruzArtigo de Periódico