Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1843/55011
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dc.creatorMarlusa de Sevilha Goslingpt_BR
dc.creatorIgor Laranjeira Lameirapt_BR
dc.creatorFelipe Willian Toledo Fortept_BR
dc.creatorVictor Negreiros Pinheiro Reispt_BR
dc.date.accessioned2023-06-16T17:28:02Z-
dc.date.available2023-06-16T17:28:02Z-
dc.date.issued2018-
dc.citation.volume14pt_BR
dc.citation.issue3pt_BR
dc.citation.spage119pt_BR
dc.citation.epage151pt_BR
dc.identifier.doi10.15675/gepros.v13i3.1943pt_BR
dc.identifier.issn19842430pt_BR
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/1843/55011-
dc.description.abstractFood trucks have been seen as a good alternative for costumers, who seek street food. This study had a descriptive feature and aimed to analyze the factors that inf luence the return and recommendation of food trucks in the city of Belo Horizonte. Firstly, there was a qualitative part, in which face-to-face interviews were conducted and helped to elaborate the quantitative part. Following this, an online survey was applied and the gathered data analyzed using the software SPSS, through two multiple linear regressions. Among the results, the social aspects were the dimension that most explained the return to the food trucks, while the quality was the most important dimension that explained the recommendation of the food trucks.pt_BR
dc.description.resumoFood trucks têm sido vistos como uma boa alternativa para pessoas que buscam alimentação de rua. O objetivo desse estudo, de caráter descritivo, foi analisar elementos que inf luenciam o retorno e a recomendação de food trucks na cidade de Belo Horizonte. Primeiramente, houve uma fase quali-tativa, em que foram realizadas entrevistas presenciais que colaboraram para a formulação de um questionário, que foi aplicado por meio de um surveyonline e analisado pelo software estatístico SPSS, através da regressão linear múltipla. Dentre os resultados encontrados, os aspectos sociais são a dimensão que exerce maior inf luência no retorno aos food trucks, enquanto a qualidade é a dimensão que mais inf luencia a recomendação dos estabelecimentos.pt_BR
dc.languageporpt_BR
dc.publisherUniversidade Federal de Minas Geraispt_BR
dc.publisher.countryBrasilpt_BR
dc.publisher.departmentFCE - DEPARTAMENTO DE CIÊNCIAS ADMINISTRATIVASpt_BR
dc.publisher.initialsUFMGpt_BR
dc.relation.ispartofRevista GEPROSpt_BR
dc.rightsAcesso Abertopt_BR
dc.subjectFood truckpt_BR
dc.subjectRetornopt_BR
dc.subjectRecomendaçãopt_BR
dc.subject.otherAlimentos de ruapt_BR
dc.subject.otherAdministração de empresaspt_BR
dc.titleDrivers do retorno e da recomendação em food trucks na cidade de Belo Horizontept_BR
dc.title.alternativeDrivers of return and recommendation on food trucks in the city of Belo Horizontept_BR
dc.typeArtigo de Periódicopt_BR
dc.url.externahttps://revista.feb.unesp.br/gepros/article/view/1943/854pt_BR
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