Browsing by Author Camila Gonçalves Rodrigues

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Issue DateTitleAuthor(s)Type
Dec-2020Biodegradable edible films of ripe banana peel and starch enriched with extract of Eriobotrya japonica leavesViviane Dias Medeiros Silva; Maria Clara Coutinho Macedo; Camila Gonçalves Rodrigues; Amanda Neris dos Santos; Anna Claudia de Freitas e Loyola; Camila Argenta FanteArtigo de Periódico
2020Caracterização físico-química e tecnológica de farinha extrusada de sorgo do genótipo BRS 305Vinícius Tadeu da Veiga Correia; Danielle Fátima D’Angelis; Camila Gonçalves Rodrigues; Patrícia Regina Amante; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Andreza Angélica Ferreira; Camila Argenta FanteArtigo de Periódico
3-Mar-2022Produção de filmes comestíveis biodegradáveis a partir de bagaço de malte ou subprodutos do processamento de mandioca.Camila Gonçalves RodriguesTese
2020Projective mapping: potential tool for sensory evaluation of coffees for industrial applicationLais Brito Cangussu; Camila Gonçalves Rodrigues; Milton Cosme Ribeiro; Victor Luiz Melo Dutra; Erick Flávio Guimarães Amaral; Camila Argenta FanteArtigo de Periódico
May-2021Use of paper spray mass spectrometry for determining the chemical profile of reen Cavendish Banana (Musa AAA) peel and pulp flours and evaluation of its functional potentialAnna Cláudia de Freitas Loyola; Viviane Dias Medeiros Silva; Mauro Ramalho Silva; Camila Gonçalves Rodrigues; Amanda Neris dos Santos; Júlio Onésio Ferreria Melo; Rodinei Augusti; Camila Argenta FanteArtigo de Periódico