Skip navigation
Portal do Governo Brasileiro
Atualize sua Barra de Governo
Presentation
Communities and Collections
Policy
Instructions to authors
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repositório Institucional da UFMG
Browsing by Author Patrícia Regina Amante
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
???browse.sort-by.type???
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2020
Caracterização físico-química e tecnológica de farinha extrusada de sorgo do genótipo BRS 305
Vinícius Tadeu da Veiga Correia
;
Danielle Fátima D’Angelis
;
Camila Gonçalves Rodrigues
;
Patrícia Regina Amante
;
Valéria Aparecida Vieira Queiroz
;
Andreza Angélica Ferreira
;
Camila Argenta Fante
Artigo de Periódico
4-Feb-2022
Desenvolvimento de pães sem glúten elaborados com fécula de araruta (Maranta arundinacea L.), adicionados de transglutaminase, goma xantana e/ou pysillium.
Emanuelle Cardoso Zibral Santos
Dissertação
2020
Melhoramento de farinha espelta por adição de transglutaminase e sua influência na qualidade de pães de fermentação natural
Patrícia Regina Amante
;
Maria Clara Coutinho Macedo
;
Viviane Dias Medeiros Silva
;
Amanda Neris dos Santos
;
Vinícius Tadeu da Veiga Correia
;
Camila Argenta Fante
Artigo de Periódico
2021
Research notes: benefits and possible food applications of arrowroot (Maranta Arundinaceae L.)
Patrícia Regina Amante
;
Emanuelle Cardoso Zibral Santos
;
Vinícius Tadeu da Veiga Correia
;
Camila Argenta Fante
Artigo de Periódico
2019
Use of transglutaminase in bakery products
Patrícia Regina Amante
;
Camila Argenta Fante
;
Renato Lins Pires
Artigo de Periódico