Skip navigation
Portal do Governo Brasileiro
Atualize sua Barra de Governo
Apresentação
Comunidades e coleções
Política
Instruções aos autores
Ajuda
Entrar em:
Meu espaço
Receber atualizações
por e-mail
Editar perfil
Repositório Institucional da UFMG
Navegando por Autor Scheilla Vitorino Carvalho de Souza
Ir para:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou entre com as primeiras letras:
Classificar por:
Título
Data do documento
Data de depósito
Tipo
Em ordem:
Ascendente
Descendente
Resultados/Página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Registro(s):
Todos
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 1 a 20 de 25
Próximo >
Data do documento
Título
Autor(es)
Tipo
15-Mai-2017
Accelerated solvent extraction method for the quantification of polycyclic aromatic hydrocarbons in cocoa beans by gas chromatography–mass spectrometry
Renata França Cassimiro Belo
;
Júlia Pereira Figueiredo
;
Carolina Mariana Nunes
;
Rafael Pissinatti
;
Scheilla Vitorino Carvalho de Souza
;
Roberto Gonçalves Junqueira
Artigo de Periódico
2021
Alimentos alergênicos sob a perspectiva regulatória: uma revisão
Marina de Paula Penna e Palhares
;
Pedro Paulo Borges dos Santos
;
Ana Luiza Soares dos Santos
;
Cristiane Lúcia Goddard
;
Scheilla Vitorino Carvalho de Souza
Artigo de Periódico
2017
Analysis of polycyclic aromatic hydrocarbons from food
Rafael Pissinatti
;
Scheilla Vitorino Carvalho de Souza
Capítulo de Livro
2020
Avaliação da conformidade de queijos industriais fiscalizados em Minas Gerais, Brasil
Bruna Alves Pereira Mendes
;
Roberto Gonçalves Junqueira
;
Scheilla Vitorino Carvalho de Souza
Artigo de Periódico
2017
Bt11 event detection by real-time PCR: single-laboratory validation, comparison of DNA extraction and quantification techniques and application
Carolina Sheng Whei Miaw
;
Emanuel Novaes Vasconcelos
;
Nilson César Castanheira Guimarães
;
Scheilla Vitorino Carvalho de Souza
Artigo de Periódico
2020
Bulas de antimicrobianos para uso veterinário e saúde pública: uma análise crítica e impactos sob a ótica dos resíduos
Ramon Alves de Oliveira Paula
;
Scheilla Vitorino Carvalho de Souza
Artigo de Periódico
2020
Comparison of different multivariate classification methods for the detection of adulterations in grape nectars by using low-field nuclear magnetic resonance
Carolina Sheng Whei Miaw
;
Poliana Macedo Santos
;
Alessandro Rangel Carolino Sales Silva
;
Aline Gozzi
;
Nilson César Castanheira Guimarães
;
Maria Pilar Callao
;
Itziar Ruisánchez
;
Marcelo Martins de Sena
;
Scheilla Vitorino Carvalho de Souza
Artigo de Periódico
2021
Detection of acid neutralizers in fraudulent milk: full validation of a classical qualitative method
Carina de Souza Gondim
;
Marina de Paula Penna e Palhares
;
Pedro Paulo Borges Dos Santos
;
Roberto Cesar Santos de Sousa
;
Roberto Gonçalves Junqueira
;
Scheilla Vitorino Carvalho de Souza
Artigo de Periódico
2018
Detection of adulterants in grape nectars by attenuated total reflectance fourier-transform mid-infrared spectroscopy and multivariate classification strategies
Carolina Sheng Whei Miaw
;
Marcelo Martins Sena
;
Scheilla Vitorino Carvalho de Souza
;
Maria Pilar Callao
;
Itziar Ruisanchez
Artigo de Periódico
Set-2017
Detection of several common adulterants in raw milk by mid-infrared spectroscopy and one-class and multi-class multivariate strategies
Carina de Souza Gondim
;
Roberto Gonçalves Junqueira
;
Scheilla Vitorino Carvalho de Souza
;
Itziar Ruisánchez
;
Maria Pilar Callao
Artigo de Periódico
15-Jul-2018
Determination of main fruits in adulterated nectars by ATR-FTIR spectroscopy combined with multivariate calibration and variable selection methods
Carolina Sheng Whei Miaw
;
Camila Assis
;
Alessandro Rangel Carolino Sales Silva
;
Maria Luísa Cunha
;
Marcelo Martins Sena
;
Scheilla Vitorino Carvalho de Souza
Artigo de Periódico
1-Jun-2017
Determining performance parameters in qualitative multivariate methods using probability of detection (POD) curves. Case study: two common milk adulterants
Carina de Souza Gondim
;
Roberto Gonçalves Junqueira
;
Scheilla Vitorino Carvalho de Souza
;
Maria Pilar Callao
;
Itziar Ruisánchez
Artigo de Periódico
23-Out-2021
Effect of thermal processing on the antigenicity of allergenic milk, egg and soy proteins
Ana Luiza Soares dos Santos
;
Pedro Paulo Borges dos Santos
;
Gustavo de Almeida Amaral
;
Eduardo Costa Soares
;
Cláudia Aparecida de Oliveira e Silva
;
Scheilla Vitorino Carvalho de Souza
Artigo de Periódico
2017
Evaluating matrix effects in the analysis of polycyclic aromatic hydrocarbons from food: can these interferences be neglected for isotope dilution?
Renata França Cassimiro Belo
;
Rafael Pissinatti
;
Scheilla Vitorino Carvalho de Souza
;
Roberto Gonçalves Junqueira
Artigo de Periódico
26-Abr-2013
Hidrocarbonetos policíclicos aromáticos em café torrado: otimização e validação de método por cromatografia a gás acoplada a espectrometria de massas
Rafael Pissinatti
Dissertação de Mestrado
2016
Interlaboratory validation of modified classical qualitative methods for detection of adulterants in milk: starch, chloride and sucrose
Carina de Souza Gondim
;
Roberto Gonçalves Junqueira
;
Scheilla Vitorino Carvalho de Souza
Artigo de Periódico
Dez-2019
Lead contamination in food consumed and produced in Brazil: systematic review and meta-analysis
Milton Cabralde Vasconcelos Neto
;
Thales Brendon Castano Silva
;
Vânia Eloísa de Araújo
;
Scheilla Vitorino Carvalho de Souza
Artigo de Periódico
31-Ago-2009
Obtenção de extrato enzimático da casca de abacaxi e sua utilização no preparo de hidrolisados protéicos de farinha de trigo com teor reduzido de fenilalanina e perfil peptídico nutricionalmente adequado
Raquel Linhares Bello de Araujo
Tese de Doutorado
2017
Overview of proficiency testing provision in pharmaceutical area in Brazil and an educational scheme for determining mefenamic acid in raw materials
Carlos Eduardo de Oliveira Pereira
;
Mateus Araújo Castro e Souza
;
Gerson Antônio Pianetti
;
Scheilla Vitorino Carvalho de Souza
Artigo de Periódico
2016
Production and evaluation of a reference material for moisture, ash, and total fat mass fractions, and titratable acidity in whole milk powder
Renata Luana de Pádua Gandra
;
Ana Luiza Soares dos Santos
;
Pedro Paulo Borges dos Santos
;
Ronália Leite Alvarenga
;
Roberto Gonçalves Junqueira
;
Renata Adriana Labanca
;
Scheilla Vitorino Carvalho de Souza
Artigo de Periódico