Browsing by Department FAR - DEPARTAMENTO DE ALIMENTOS

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 297 to 302 of 302 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)Type
Oct-2019Vagus nerve regulates the phagocytic and secretory activity of resident macrophages in the liverRoberta Cristelli Fonseca; Gabriel Shimizu Bassi; Camila Carvalho Brito; Lorena Barreto Rosa; Bruna Araújo David; Alan Moreira Araújo; Natália Nóbrega; Ariane Barros Diniz; Itamar Couto Guedes Jesus; Lucíola Silva Barcelos; Marco Antônio Peliky Fontes; Daniella Bonaventura; Alexandre Kanashiro; Thiago Mattar Cunha; Sílvia Guatimosim; Valbert Nascimento Cardoso; Simone Odília Antunes Fernandes; Gustavo Batista Menezes; Guillaume de Lartigue; André Gustavo OliveiraArtigo de Periódico
1-Feb-2021Vancomycin-loaded N,N-dodecyl,methyl-polyethylenimine nanoparticles coated with hyaluronic acid to treat bacterial endophthalmitis: development, characterization, and ocular biocompatibilityJéssica Ferreira Cardoso; Fernanda Barçante Perasoli; Tamires Cunha Almeida; Maria Betânia de Freitas Marques; Cibele Rodrigues Toledo; Priscilla Oliveira Gil; Harley da Silva Tavares; Mariana Campos da Paz; Wagner da Nova Mussel; Juliana Teixeira Magalhães; Glenda Nicioli da Silva; Armando da Silva-Cunha; Paulo Afonso Granjeiro; Alexander M. Klibanov; Gisele Rodrigues da SilvaArtigo de Periódico
2018Variable selection for multivariate classification aiming to detect individual adulterants and their blends in grape nectarsCarolina Sheng Whei Miaw; Marcelo Martins Sena; Scheilla Vitorino Carvalho de Souza; Itziar Ruisanchez; Maria Pilar CallaoArtigo de Periódico
2019Volatile compounds and fatty acids present in sour cassava starch produced with the starter cultures lactobacillus plantarum and pichia scutulataFernanda Corrêa Leal Penido; Denise Sande; Gustavo Pereira Cosenza; Bruna de Almeida Martins; Carlos Augusto Rosa; Inayara Cristina Alves LacerdaArtigo de Periódico
2020Warfarin drug interaction with vitamin K and other foodstuffsElaine de Carvalho Minighini; Kellen Pereira Bragança; Lucilene Rezende AnastácioArtigo de Periódico
15-Jan-2018Whey-grape juice drink processed by supercritical carbon dioxide technology: physicochemical characteristics, bioactive compounds and volatile profileGabriela Vieira do Amaral; Eric Keven Silva; Rodrigo Nunes Cavalcanti; Carolina Pinto de Carvalho Martins; Luiz Guilherme Zambrano de Souza Andrade; Jeremias Moraes; Verônica Ortiz Alvarenga; Jonas de Toledo Guimarães; Érick Almeida Esmerino; Mônica Queiroz de Freitas; Márcia Cristina da Silva; Renata Santana Lorenzo Raices; Anderson de Souza Sant'Ana; Maria Angela de Almeida Meireles; Adriano Gomes da CruzArtigo de Periódico