Search


Current filters:




Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.005 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2017Phenolic acids and flavonoids of peanut by-products: antioxidant capacity and antimicrobial effectsAdriano Costa de Camargo; Marisa Aparecida Bismara Regitano-d'Arce; Gabriela Boscariol Rasera; Solange Guidolin Canniatti-Brazaca; Leonardo do Prado-Silva; Verônica Ortiz Alvarenga; Anderson de Souza Sant'Ana; Fereidoon ShahidiArtigo de Periódico
Sep-2018Non-thermal microbial inactivation by using supercritical carbon dioxide: synergic effect of process parametersEric Keven Silva; Verônica Ortiz Alvarenga; Matheus Angelo Bargas; Anderson de Souza Sant'Ana; Maria Angela de Almeida MeirelesArtigo de Periódico
Apr-2018Effects of ultrasound energy density on the non-thermal pasteurization of chocolate milk beverageSara Hadass Moreira da Costa Monteiro; Eric Keven Silva; Verônica Ortiz Alvarenga; Jeremias Moraes; Mônica Queiroz de Freitas; Márcia Cristina da Silva; Renata Santana Lorenzo Raices; Anderson de Souza Sant'Ana; Maria Angela de Almeida Meireles; Adriano Gomes da CruzArtigo de Periódico
15-Jan-2018Whey-grape juice drink processed by supercritical carbon dioxide technology: physicochemical characteristics, bioactive compounds and volatile profileGabriela Vieira do Amaral; Eric Keven Silva; Rodrigo Nunes Cavalcanti; Carolina Pinto de Carvalho Martins; Luiz Guilherme Zambrano de Souza Andrade; Jeremias Moraes; Verônica Ortiz Alvarenga; Jonas de Toledo Guimarães; Érick Almeida Esmerino; Mônica Queiroz de Freitas; Márcia Cristina da Silva; Renata Santana Lorenzo Raices; Anderson de Souza Sant'Ana; Maria Angela de Almeida Meireles; Adriano Gomes da CruzArtigo de Periódico
Jun-2017Dairy processing using supercritical carbon dioxide technology: theoretical fundamentals, quality and safety aspectsGabriela Vieira do Amaral; Erick Keven Silva; Rodrigo Nunes Cavalcanti; Leandro Pereira Cappato; Jonas de Toledo Guimarães; Verônica Ortiz Alvarenga; Érick Almeida Esmerino; Jéssica Barbosa Portela; Anderson de Souza Sant'Ana; Mônica Queiroz de Freitas; Márcia Cristina da Silva; Renata Santana Lorenzo Raices; Maria Angela de Almeida Meireles; Adriano Gomes da CruzArtigo de Periódico
1-Sep-2017Modeling of Byssochamys nivea and Neosartorya fischeri inactivation in papaya and pineapple juices as a function of temperature and soluble solids contentPoliana B. A. Souza; Keilane Fiorotti Poltronieri; Verônica Ortiz Alvarenga; Daniel Granato; Angie Dahiana Duque Rodriguez; Anderson de Souza Sant'Ana; Wilmer Edgard Luera PenãArtigo de Periódico
Dec-2018Survival variability of 12 strains of Bacillus cereus yielded to spray drying of whole milkVerônica Ortiz Alvarenga; Guilherme Thomaz Pereira Brancini; Eric Keven Silva; Arthur Kael Rodrigues da Pia; Fernanda Bovo Campgnollo; Gilberto Úbida Leite Braga; Miriam Dupas Hubinger; Anderson de Souza Sant'AnaArtigo de Periódico
Jun-2018Physicochemical changes and microbial inactivation after high-intensity ultrasound processing of prebiotic whey beverage applying different ultrasonic power levelsJonas Toledo Guimarães; Eric Keven Silva; Verônica Ortiz Alvarenga; Ana Letícia Rodrigues Costa Lelis; Rosiane Lopes da Cunha; Anderson de Souza Sant'Ana; Monica Queiroz Freitas; Maria Angela de Almeida Meireles; Adriano Gomes da CruzArtigo de Periódico