Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 12 (Search time: 0.021 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2020Natural starter culture on artisanal cheeseMarcus Welbert Lempk; Afonso de Liguori Oliveira; Roberto Gonçalves Junqueira; Eliara Acipreste Hudson; Ana Clarissa dos Santos Pires; Daniel Arantes Pereira; Kely Tatianne Costa Santana; Roberta Ribeiro da Cruz Cangussu; Janaína Teles de Faria; Maximiliano Soares PintoArtigo de Periódico
2018β-Carotene and milk protein complexation: a thermodynamic approach and a photo stabilization studyCarla Eduarda Ladeira Silva; Eliara Acipreste Hudson; Álvaro Javier Patiño Agudelo; Luis Henrique Mendes da Silva; Maximiliano Soares Pinto; Maria do Carmo Hespanhol; Frederico Augusto Ribeiro Barros; Ana Clarissa dos Santos PiresArtigo de Periódico
Aug-2019Diagnóstico do processo de fabricação do queijo artesanal produzido da Serra Geral, no Norte de Minas GeraisFabio Ribeiro Dos Santos; Lorena Katheryne Vieira Saraiva; Kely Tatianne Costa Santana; Thinara Freitas de Oliveira; Ana Clarissa dos Santos Pires; Maximiliano Soares PintoCapítulo de Livro
Sep-2017Determination of driving forces for bovine serum albumin-Ponceau4R binding using surface plasmon resonance and fluorescence spectroscopy: a comparative studyCarini Aparecida Lelis; Gabriel Max Dias Ferreira; Guilherme Max Dias Ferreira; Maria do Carmo Hespanhol; Maximiliano Soares Pinto; Luis Henrique Mendes da Silva; Ana Clarissa dos Santos PiresArtigo de Periódico
15-Feb-2017Binding thermodynamics of synthetic dye Allura Red with bovine serum albuminCarini Aparecida Lelis; Eliara Acipreste Hudson; Guilherme Max Dias Ferreira; Gabriel Max Dias Ferreira; Luis Henrique Mendes da Silva; Maria do Carmo Hespanhol da Silva; Maximiliano Soares Pinto; Ana Clarissa dos Santos PiresArtigo de Periódico
May-2016Can lutein replace annatto in the manufacture of prato cheese?Denise Sobral; Renata Golin Bueno Costa; Gisela de Magalhães Machado Moreira; Júnio César Jacinto de Paula; Vanessa Aglaê Martins Teodoro; Natália Moreira Nunes; Ana Clarissa dos Santos Pires; Maximiliano Soares PintoArtigo de Periódico
Jan-2017Polydiacetylene/triblock copolymer nanosensor for the detection of native and free bovine serum albuminJaqueline de Paula Rezende; Guilherme Max Dias Ferreira; Gabriel Max Dias Ferreira; Luis Henrique Mendes da Silva; Maria do Carmo Hespanhol da Silva; Maximiliano Soares Pinto; Ana Clarissa dos Santos PiresArtigo de Periódico
Feb-2020Influence of protein conformation and selected Hofmeister salts on bovine serum albumin/lutein complex formationPaulo Henrique Costa Paiva; Yara Luiza Coelho; Luís Henrique Mendes da Silva; Maximiliano Soares Pinto; Márcia Cristina Teixeira Rodrigues Vidigal; Ana Clarissa dos Santos PiresArtigo de Periódico
Apr-2019Effect of the use of carbon dioxide on Prato cheese makingJunio César Jacinto de Paula; Renata Golin Bueno Costa; Edvaldo da Costa Carvalho; Denise Sobral; Paulo Henrique Costa Paiva; Ana Clarissa dos Santos Pires; Maximiliano Soares Pinto; Vanessa Aglaê Martins TeodoroArtigo de Periódico
15-Dec-2017Interaction of cinnamic acid and methyl cinnamate with bovine serum albumin: a thermodynamic approachNatália Moreira Nunes; Ana Flávia Coelho Pacheco; Álvaro Javier Patiño Agudelo; Luis Henrique Mendes da Silva; Maximiliano Soares Pinto; Maria do Carmo Hespanhol; Ana Clarissa dos Santos PiresArtigo de Periódico