Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 20 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
Jul-2016Bactérias láticas com potencial probiótico provenientes de bezerros nelore criados no semiáridoDanielle Soares Malveira; Fernanda Guimarães; Vanessa de Araújo Veloso; Eduardo Robson Duarte; Igor Viana Brandi; Maximiliano Soares PintoArtigo de Periódico
Nov-2017Synthesis of supermacroporous cryogel for bioreactors continuous starch hydrolysisEderson Paulo Xavier Guilherme; Jocilane Pereira de Oliveira; Lorendane Millena de Carvalho; Igor Viana Brandi; Sérgio Henrique Sousa Santos; Gleidson Giordano Pinto de Carvalho; Júnio Cota Silva; Bruna Mara Aparecida de CarvalhoArtigo de Periódico
4-Jul-2018Caracterização do mel do Médio Jequitinhonha - Brasil: uma abordagem preliminarEliane Macedo Sobrinho Santos; Hércules Otacílio Santos; Igor Viana Brandi; Grazielle Layanne Mendes Santos; Maria Izabel de Jesus Viana; Bruna Ruas Santos Araújo; Thalita Cordeiro Santos; Janainne Nunes Alves; Ricardo Jardim NeivaArtigo de Periódico
Dec-2018Quali-quantitative characterization of the honey from Myracrodruon urundeuva allemão (Anacardiceae - Aroeira): macroscopic, microscopic, physico-chemical and microbiological parametersEliane Macedo Sobrinho Santos; Hércules Otacílio Santos; Juliana Rezende Sá Miranda Gonçalves; Anna Christina de Almeida; Igor Viana Brandi; Alexsander Rodrigues Cangussu; Janainne Nunes Alves; Ricardo Jardim Neiva; Grazielle Layanne Mendes Santos; Maria Izabel de Jesus Viana; Bruna Ruas Santos Araújo; Thalita Cordeiro Santos; Kattyanne Souza CostaArtigo de Periódico
Dec-2020Fatty acid and proteomic analysis of Sterculia striata nutMíriam Andrade Santos; Ederson Paulo Xavier Guilherme; Lorendane Millena de Carvalho; Igor Viana Brandi; Gleidson Giordano Pinto de Carvalho; Júnio Cota Silva; Bruna Mara Aparecida de CarvalhoArtigo de Periódico
Sep-2020Prediction of fermentative parameters from mathematical modeling using thermotolerant probiotic yeastAlex Sander Rodrigues Cangussu; Pedro Alexandre da Cruz; Raimundo Wagner de Souza Aguiar; Gil Rodrigues dos Santos; Fabrício Souza Campos; Eliane Macedo Sobrinho Santos; Igor Viana Brandi; Kelvinson Fernandes Viana; Paulo Afonso Nogueira; Frederico José Vieira Passos; Celia Alencar de Moraes; Gilzeane dos Santos Santana Prazeres; Wendel Batista da Silveira; Flávia Maria Lopes PassosArtigo de Periódico
Oct-2016Estudo do potencial nutricional de bebidas lácteas com frutos do cerradoFabiane Neves Silva; Larissa Bessa Fernandes; Grazielle Layanne Mendes Santos; Raquel Borges Faria; Carla Adriana Ferreira Durães; Igor Viana BrandiArtigo de Evento
Aug-2017Viabilidade de bactérias láticas, índice de pH e acidez em queijos tipo Minas frescal comercializados em feiras livres da cidade de Montes ClarosHandray Fernandes de Souza; Lílian Ferreira Neves; Gabriel Sthefano Lourenço Pereira; Fernanda Guimarães; Bruna Mara Aparecida de Carvalho; Igor Viana BrandiArtigo de Evento
Aug-2019Potencial antioxidante de frutos do Cerrado do Norte de Minas GeraisAmanda Laís Alves Almeida Nascimento; Lenita Sena de Assis; Igor Viana Brandi; Carla Adriana Ferreira Durães; Juliana Pinto de Lima; Bruna Mara Aparecida de CarvalhoCapítulo de Livro
2020Elaboration, evaluation of nutritional information and physical-chemical stability of dairy fermented drink with caja-mango pulpHandray Fernandes Desouza; Lara Aguiar Borges; João Pedro Antunes Lopes; Bruna Mara Aparecida de Carvalho; Sérgio Henrique Sousa Santos; Anna Christina de Almeida; William James Nogueira Lima; Igor Viana BrandiArtigo de Periódico