Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 47 (Search time: 0.011 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2020Influência do leite com elevada contagem de células somáticas sobre características físico-químicas e processo de fermentação de iogurteAlana Paula Amaral Faria; Cláudia Freire de Andrade Morais Penna; Maximiliano Soares Pinto; Érika EndoArtigo de Periódico
Nov-2018Caracterização do sistema de produção do queijo artesanal da Serra Geral - MGFabio Ribeiro dos Santos; Lorena Katheryne Vieira Saraiva; Handray Fernandes de Souza; Fernanda Lopes Ferreira; Maximiliano Soares Pinto; Kely Tatianne Costa SantanaArtigo de Evento
Aug-2019Avaliação microbiológica de queijos Minas Artesanais produzidos na região da Serra Geral - MGEdilene Thamara Barbosa; Nayane Dourado Nunes; Janaína Teles de Faria; Maximiliano Soares PintoCapítulo de Livro
2020Microbiological and chemical characterization of Cabacinha cheese marketed in three municipalities in Vale do JequitinhonhaAdair da Silva Santos Filho; Christiano Vieira Pires; Andreia Marçal da Silva; Luana Sousa Silva; Maximiliano Soares Pinto; Gustavo Leal Teixeira; Neide Judith Faria de OliveiraArtigo de Periódico
11-Dec-2018Análise microbiológica de queijos minas artesanais comercializados no mercado municipal da cidade de Montes ClarosJoanes Pereira Andrade Júnior; Tatiana Moreira Chaves; Marta Batista Ramalho; Karolina Soares da Silva; Paloma Cristina Mota Durães; Maximiliano Soares PintoArtigo de Evento
Dec-2018Análise de acidificação, pH e sinérese de bebidas lácteas fermentadas com diferentes concentrações de soro durante a estocagemKely Tatianne Costa Santana; Laura Caroline Mendes Ferreira Capuchinho; Handray Fernandes de Souza; Maximiliano Soares PintoArtigo de Evento
Dec-2018Avaliação da concentração inibitória mínima (CIM) do soro de kefir estéril frente à Escherichia coliKely Tatianne Costa Santana; Joanes Pereira Andrade Júnior; Matheus Dias Carvalho; Maximiliano Soares PintoArtigo de Evento
11-Dec-2018Determinação da concentração inibitória mínima (CIM) do soro de kefir estéril sobre Pseudomonas aeruginosaJoanes Pereira Andrade Júnior; Kely Tatianne Costa Santana; Matheus Dias de Carvalho; Maximiliano Soares PintoArtigo de Evento
Nov-2018Análises físico-químicas de leite UHT integral e desnatado comercializados em Montes Claros - MGFabio Ribeiro dos Santos; Kely Tatianne Costa Santana; Dara Elizabeth Barbosa Rodrigues; Higor Alexandre Rodrigues Maia; Janaína Teles de Faria; Maximiliano Soares PintoArtigo de Evento
29-Sep-2020Caracterização do sistema de produção do queijo artesanal da Serra Geral - MGLorena Katheryne Vieira Saraiva; Kely Tatianne Costa Santana; Roberta Ribeiro da Cruz Cangussu; Vanessa Aglaê Martins Teodoro; Denise Sobral; Janaína Teles Faria; Maximiliano Soares PintoArtigo de Periódico