Skip navigation
Portal do Governo Brasileiro
Atualize sua Barra de Governo
Presentation
Communities and Collections
Policy
Instructions to authors
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repositório Institucional da UFMG
Search
Search:
All of DSpace
Publicações Científicas e Culturais
Artigo de Evento
Artigo de Periódico
Capítulo de Livro
Livro
for
Current filters:
Document Type
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
CNPq
Title
Author
Subject
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
CNPq
Title
Author
Subject
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
CNPq
Title
Author
Subject
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Document Type
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
CNPq
Title
Author
Subject
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-40 of 51 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2017
Avaliação do efeito da pasteurização nas características microbiológicas e físico-químicas do leite cru em um laticínio do município de Montes Claros - Minas Gerais
Raquel Borges Faria
;
Alécia Daila Barros Guimarães
;
Ana Carolina Santos Rocha
;
Klinger Vinícius de Almeida
;
Larissa Lorrane Rodrigues Borges
;
Maximiliano Soares Pinto
;
Charles Martins Aguilar
Artigo de Periódico
2017
Principais defeitos de queijos minas artesanais fabricados na região da Canastra
Denise Sobral
;
Renata Golin Bueno Costa
;
Junio César Jacinto de Paula
;
Vanessa Aglaê Martins Teodoro
;
Gisela de Magalhães Machado Moreira
;
Maximiliano Soares Pinto
Artigo de Periódico
Apr-2019
Effect of the use of carbon dioxide on Prato cheese making
Junio César Jacinto de Paula
;
Renata Golin Bueno Costa
;
Edvaldo da Costa Carvalho
;
Denise Sobral
;
Paulo Henrique Costa Paiva
;
Ana Clarissa dos Santos Pires
;
Maximiliano Soares Pinto
;
Vanessa Aglaê Martins Teodoro
Artigo de Periódico
2019
Nisin reduces the Staphylococcus aureus count without changing the characteristics of artisanal Minas cheese from Araxá
Denise Sobral
;
Maximiliano Soares Pinto
;
Vanessa Aglaê Martins Teodoro
;
Renata Golin Bueno Costa
;
Junio César Jacinto de Paula
;
Antônio Fernandes de Carvalho
;
Gisela de Magalhães Machado Moreira
Artigo de Periódico
2020
Influência do leite com elevada contagem de células somáticas sobre características físico-químicas e processo de fermentação de iogurte
Alana Paula Amaral Faria
;
Cláudia Freire de Andrade Morais Penna
;
Maximiliano Soares Pinto
;
Érika Endo
Artigo de Periódico
Nov-2018
Caracterização do sistema de produção do queijo artesanal da Serra Geral - MG
Fabio Ribeiro dos Santos
;
Lorena Katheryne Vieira Saraiva
;
Handray Fernandes de Souza
;
Fernanda Lopes Ferreira
;
Maximiliano Soares Pinto
;
Kely Tatianne Costa Santana
Artigo de Evento
Aug-2019
Avaliação microbiológica de queijos Minas Artesanais produzidos na região da Serra Geral - MG
Edilene Thamara Barbosa
;
Nayane Dourado Nunes
;
Janaína Teles de Faria
;
Maximiliano Soares Pinto
Capítulo de Livro
2020
Microbiological and chemical characterization of Cabacinha cheese marketed in three municipalities in Vale do Jequitinhonha
Adair da Silva Santos Filho
;
Christiano Vieira Pires
;
Andreia Marçal da Silva
;
Luana Sousa Silva
;
Maximiliano Soares Pinto
;
Gustavo Leal Teixeira
;
Neide Judith Faria de Oliveira
Artigo de Periódico
11-Dec-2018
Análise microbiológica de queijos minas artesanais comercializados no mercado municipal da cidade de Montes Claros
Joanes Pereira Andrade Júnior
;
Tatiana Moreira Chaves
;
Marta Batista Ramalho
;
Karolina Soares da Silva
;
Paloma Cristina Mota Durães
;
Maximiliano Soares Pinto
Artigo de Evento
Dec-2018
Análise de acidificação, pH e sinérese de bebidas lácteas fermentadas com diferentes concentrações de soro durante a estocagem
Kely Tatianne Costa Santana
;
Laura Caroline Mendes Ferreira Capuchinho
;
Handray Fernandes de Souza
;
Maximiliano Soares Pinto
Artigo de Evento
Discover
Author
15
Kely Tatianne Costa Santana
12
Ana Clarissa dos Santos Pires
7
Denise Sobral
7
Roberta Ribeiro da Cruz Cangussu
6
Eduardo Robson Duarte
6
Handray Fernandes de Souza
6
Vanessa Aglaê Martins Teodoro
5
Fabio Ribeiro dos Santos
5
Luis Henrique Mendes da Silva
5
Renata Golin Bueno Costa
.
next >
Subject
1
Acidez titulável
1
Antagonismo antimicrobiano
1
Endogenous natural starter
1
Food safety
1
Lactobacillus
1
Leite fermentado
1
Pecuária de corte
1
Raw milk
1
Sinerese
Institution
51
Universidade Federal de Minas Gerais
Sponsors
20
FAPEMIG - Fundação de Amparo à Pe...
20
Outra Agência
16
CNPq - Conselho Nacional de Desen...
12
CAPES - Coordenação de Aperfeiçoa...
1
FAPERJ - Fundação Carlos Chagas F...
Document Type
29
Artigo de Periódico
15
Artigo de Evento
6
Capítulo de Livro
1
Livro
Date issued
16
2017
9
2016
9
2018
9
2019
8
2020
Access Type
44
Acesso Aberto
7
Acesso Restrito