Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 30 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2017Effect of cooking on the bioactive compounds and antioxidant activity in grains cowpea cultivarsNara Vanessa Dos Anjos Barros; Maurisrael de Moura Rocha; Maria Beatriz de Abreu Glória; Marcos Antônio da Mota Araújo; Regilda Saraiva dos Reis Moreira-AraújoArtigo de Periódico
2016Estimativa da exposição humana a mercúrio por consumo de atuns da costa litorânea brasileiraFlávia Beatriz Custódio; Arthur Magno Guedes Franco de Andrade; Aisa Dias Oliveira Del Rio; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Evento
Dec-2018Effect of ripening time on proteolysis, free amino acids, bioactive amines and texture profile of gorgonzola-type cheeseGisela de Magalhães Machado Moreira; Renata Golin Bueno Costa; Vanessa Aglaê Martins Teodoro; Junio César Jacinto de Paula; Denise Sobral; Christian Fernandes; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
2016Pesticides in honey: a review on chromatographic analytical methodsPatrícia Amaral Souza Tette; Letícia Rocha Guidi; Maria Beatriz de Abreu Glória; Christian FernandesArtigo de Periódico
2017Synephrine - a potential biomarker for orange honey authenticityPatrícia Amaral Souza Tette; Letícia Rocha Guidi; Esther Margarida Alves Ferreira Bastos; Christian Fernandes; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
Mar-2021Interactive effect of physicochemical and microbial variables on bioactive amines content during storage of probiotic fermented milkCarla Paulo Vieira; Marion Pereira da Costa; Vitor Luiz de Melo Silva; Karina Frensel Delgado; Beatriz da Silva Frasão; Thaisa Abrantes Elias; Yves Eduardo Chifarelli de Oliveira Nunes; Maria Beatriz de Abreu Glória; Carlos Adam Conte-JuniorArtigo de Periódico
Nov-2020In vitro digestion of spermidine and amino acids in fresh and processed Agaricus bisporus mushroomGuilherme Coelho Lopes Reis; Bruno Martins Dala-Paula; Olga Luísa Tavano; Letícia Rocha Guidi; Helena Teixeira Godoy; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
Mar-2021Mercury in raw and cooked shrimp and mussels and dietary Brazilian exposureBárbara Silveira Costa; Flávia Beatriz Custódio; Valterney Lima Deus; Daniela Chemim de Melo Hoyos; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
1-Jan-2017Advances on the chromatographic determination of amphenicols in foodLetícia Rocha Guidi; Patrícia Amaral Souza Tette; Christian Fernandes; Luiza Helena Meller da Silva; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
Dec-2020Influence of cocoa clones on the quality and functional properties of chocolate – nitrogenous compoundsValterney Lima Deus; Eliete da Silva Bispo; Adriana Silva Franca; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico