Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-6 of 6 (Search time: 0.005 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
May-2018Assessment of the quality of refrigerated and frozen pork by multivariate exploratory techniquesFlávia Beatriz Custódio; Milton Cabral de Vasconcelos-Neto; Karine Helena Theodoro; Renan Campos Chisté; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
Dec-2018Effect of ripening time on proteolysis, free amino acids, bioactive amines and texture profile of gorgonzola-type cheeseGisela de Magalhães Machado Moreira; Renata Golin Bueno Costa; Vanessa Aglaê Martins Teodoro; Junio César Jacinto de Paula; Denise Sobral; Christian Fernandes; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
2018Bioactive compounds and juice quality from selected grape cultivarsRenata Vieira Damota; Maria Beatriz de Abreu Glória; Bianca Sarzi de Souza; Isabela Peregrino; Rodrigo Meireles de Azevedo Pimentel; Frederico Alcântara Novelli Dias; Laís Cristina de Souza; André Luiz de Souza; Murillo de Albuquerque ReginaArtigo de Periódico
Aug-2018Influência da remoção da gordura na quantificação de compostos bioativos e atividade antioxidante do chocolateValterney Lima Deus; Eliete da Silva Bispo; Adriana Silva Franca; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Evento
Aug-2018Aminas bioativas, cianeto livre e total e características físico-químicas de tucupis comerciaisBrenda de Nazaré do Carmo Brito; Renan Campos Chisté; Maria Beatriz de Abreu Glória; Rosinelson da Silva PenaArtigo de Evento
Aug-2018Profile and levels of free amino acids and free bioactive amines in fermented milkNaiara Meireles Ciríaco; Guilherme Coelho Lopes dos Reis; Gisela de Magalhães Machado Moreira; Valterney Lima Deus; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Evento