Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-6 of 6 (Search time: 0.009 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
Nov-2018Caracterização do sistema de produção do queijo artesanal da Serra Geral - MGFabio Ribeiro dos Santos; Lorena Katheryne Vieira Saraiva; Handray Fernandes de Souza; Fernanda Lopes Ferreira; Maximiliano Soares Pinto; Kely Tatianne Costa SantanaArtigo de Evento
11-Dec-2018Análise microbiológica de queijos minas artesanais comercializados no mercado municipal da cidade de Montes ClarosJoanes Pereira Andrade Júnior; Tatiana Moreira Chaves; Marta Batista Ramalho; Karolina Soares da Silva; Paloma Cristina Mota Durães; Maximiliano Soares PintoArtigo de Evento
Dec-2018Análise de acidificação, pH e sinérese de bebidas lácteas fermentadas com diferentes concentrações de soro durante a estocagemKely Tatianne Costa Santana; Laura Caroline Mendes Ferreira Capuchinho; Handray Fernandes de Souza; Maximiliano Soares PintoArtigo de Evento
Dec-2018Avaliação da concentração inibitória mínima (CIM) do soro de kefir estéril frente à Escherichia coliKely Tatianne Costa Santana; Joanes Pereira Andrade Júnior; Matheus Dias Carvalho; Maximiliano Soares PintoArtigo de Evento
11-Dec-2018Determinação da concentração inibitória mínima (CIM) do soro de kefir estéril sobre Pseudomonas aeruginosaJoanes Pereira Andrade Júnior; Kely Tatianne Costa Santana; Matheus Dias de Carvalho; Maximiliano Soares PintoArtigo de Evento
Nov-2018Análises físico-químicas de leite UHT integral e desnatado comercializados em Montes Claros - MGFabio Ribeiro dos Santos; Kely Tatianne Costa Santana; Dara Elizabeth Barbosa Rodrigues; Higor Alexandre Rodrigues Maia; Janaína Teles de Faria; Maximiliano Soares PintoArtigo de Evento