Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/1843/61728
Type: | Capítulo de Livro |
Title: | Elaboração de barra alimentícia enriquecida com farinha de casca de maracujá do cerrado (Passiflora cincinnata) |
Other Titles: | Production of fruit bar enriched with passion fruit peel flour from savanna (Passiflora cincinnata) |
Authors: | Milton Nobel Cano Chauca Marcos Ferreira dos Santos Gabriela Fernanda da Cruz Santos Heron Ferreira Amaral Lívia Aparecida Gomes Silva William James Nogueira Lima Larissa Rodrigues Soares Gustavo Machado dos Santos Ana Laura Ribeiro de Freitas Marina Tatiane Guimarães |
Subject: | Maracujá Frutas tropicais Farinhas como alimento |
language: | por |
metadata.dc.publisher.country: | Brasil |
Publisher: | Universidade Federal de Minas Gerais |
Publisher Initials: | UFMG |
metadata.dc.publisher.department: | ICA - INSTITUTO DE CIÊNCIAS AGRÁRIAS |
Rights: | Acesso Aberto |
metadata.dc.identifier.doi: | https://doi.org/10.22533/at.ed.08122180716 |
URI: | http://hdl.handle.net/1843/61728 |
Issue Date: | 2022 |
metadata.dc.url.externa: | https://sistema.atenaeditora.com.br/catalogo/ebook/ciencias-agrarias-conhecimento-e-difusao-de-tecnologias-2 |
metadata.dc.relation.ispartof: | SILVA-MATOS, Raissa Rachel Salustriano da; OLIVEIRA NETO, Edson Dias de; SANTOS, Janaiane Ferreira dos (org.). Ciências agrárias: conhecimento e difusão de tecnologias. Ponta Grossa: Atena, 2022. v. 2. |
Appears in Collections: | Capítulo de Livro |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Elaboração de barra alimentícia enriquecida com farinha de casca de maracujá do cerrado (Passiflora cincinnata).pdf | 712.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.