Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1843/61728
Type: Capítulo de Livro
Title: Elaboração de barra alimentícia enriquecida com farinha de casca de maracujá do cerrado (Passiflora cincinnata)
Other Titles: Production of fruit bar enriched with passion fruit peel flour from savanna (Passiflora cincinnata)
Authors: Milton Nobel Cano Chauca
Marcos Ferreira dos Santos
Gabriela Fernanda da Cruz Santos
Heron Ferreira Amaral
Lívia Aparecida Gomes Silva
William James Nogueira Lima
Larissa Rodrigues Soares
Gustavo Machado dos Santos
Ana Laura Ribeiro de Freitas
Marina Tatiane Guimarães
Subject: Maracujá
Frutas tropicais
Farinhas como alimento
language: por
metadata.dc.publisher.country: Brasil
Publisher: Universidade Federal de Minas Gerais
Publisher Initials: UFMG
metadata.dc.publisher.department: ICA - INSTITUTO DE CIÊNCIAS AGRÁRIAS
Rights: Acesso Aberto
metadata.dc.identifier.doi: https://doi.org/10.22533/at.ed.08122180716
URI: http://hdl.handle.net/1843/61728
Issue Date: 2022
metadata.dc.url.externa: https://sistema.atenaeditora.com.br/catalogo/ebook/ciencias-agrarias-conhecimento-e-difusao-de-tecnologias-2
metadata.dc.relation.ispartof: SILVA-MATOS, Raissa Rachel Salustriano da; OLIVEIRA NETO, Edson Dias de; SANTOS, Janaiane Ferreira dos (org.). Ciências agrárias: conhecimento e difusão de tecnologias. Ponta Grossa: Atena, 2022. v. 2.
Appears in Collections:Capítulo de Livro



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.