Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1843/77203
Type: Capítulo de Livro
Title: Avaliação microbiológica de queijos Minas artesanais produzidos na região do Norte de Minas Gerais, na época de seca
Authors: Bárbara Clara Soares Fonseca
Camila Alves de Ávila
Tawana Silva Cardoso
Larissa de Mattos Sarmento
Maximiliano Soares Pinto
Denise Sobral
Subject: Laticínios
Leite - Qualidade
Queijo minas frescal
Escherichia coli
Staphylococcus aureus
Listeria
Segurança alimentar
language: por
metadata.dc.publisher.country: Brasil
Publisher: Universidade Federal de Minas Gerais
Publisher Initials: UFMG
metadata.dc.publisher.department: ICA - INSTITUTO DE CIÊNCIAS AGRÁRIAS
Rights: Acesso Aberto
URI: http://hdl.handle.net/1843/77203
Issue Date: 2023
metadata.dc.url.externa: https://www.simeali.com/_files/ugd/c971a0_1b7b1518018540d99bfcb1ffe191d87c.pdf
Appears in Collections:Capítulo de Livro



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.