Skip navigation
Portal do Governo Brasileiro
Atualize sua Barra de Governo
Presentation
Communities and Collections
Policy
Instructions to authors
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repositório Institucional da UFMG
Browsing by Author Gabriel Sthefano Lourenço Pereira
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
???browse.sort-by.type???
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 14 to 20 of 20
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2020
Influência da temperatura na qualidade do Butia capitata embalado
Gabriel Sthefano Lourenço Pereira
;
Thalita Cordeiro Santos
;
Melissa Alane Rodrigues Silva
;
Raissa Queiroz Andrade
;
Mariuze Loyanny Pereira Oliveira
;
Juliana Pinto de Lima
Capítulo de Livro
2021
Pequi flour applied in the preparation of food pasta
Renata Nolasco Braga-Souto
;
Thalita Cordeiro Santos
;
Gabriel Sthefano Lourenço Pereira
;
Mariuze Loyanny Pereira Oliveira
;
Claudia Regina Vieira
;
Juliana Pinto de Lima
Artigo de Periódico
2022
Production, characterization and shelf-life evaluation of Caryocar brasiliense pulp flour
Lara Maria dos Santos Ferraz e Silva
;
Gabriel Sthefano Lourenço Pereira
;
Isabela Garcia Ribeiro
;
Renata Nolasco Braga-Souto
;
Mariana Gonçalves Teixeira
;
Claudia Regina Vieira
;
Juliana Pinto de Lima
Artigo de Periódico
2021
Proximate, mineral and carotenoid composition of coquinho-azedo flour
Gabriel Sthefano Lourenço Pereira
;
Renata Nolasco Braga Souto
;
Mariuze Loyanny Pereira Oliveira
;
José Fabio Soares
;
Elisângela Elena Nunes Carvalho
;
Caroline Liboreiro Paiva
;
Juliana Pinto de Lima
Artigo de Periódico
2020
Qualidade pós-colheita de frutos oriundos do cerrado Norte-Mineiro
Raissa Queiroz Andrade
;
Gabriel Sthefano Lourenço Pereira
;
Melissa Alane Rodrigues Silva
;
Thalita Cordeiro Santos
;
Camila Aparecida de Jesus
;
Juliana Pinto de Lima
Capítulo de Livro
14-Aug-2019
Utilização de farinha da torta de buriti (Mauritia flexuosa L.) na elaboração de barra de frutas
Rafaela Pereira de Assis Barbosa
;
Gabriel Sthefano Lourenço Pereira
;
Breno Soares da Silva
;
Maria Luiza Duarte Fonseca
;
Giselle Pereira Cardoso
;
Cláudia Regina Vieira
Capítulo de Livro
Aug-2017
Viabilidade de bactérias láticas, índice de pH e acidez em queijos tipo Minas frescal comercializados em feiras livres da cidade de Montes Claros
Handray Fernandes de Souza
;
Lílian Ferreira Neves
;
Gabriel Sthefano Lourenço Pereira
;
Fernanda Guimarães
;
Bruna Mara Aparecida de Carvalho
;
Igor Viana Brandi
Artigo de Evento