Browsing by Author Thalita Cordeiro Santos

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 13 to 17 of 17 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)Type
16-Aug-2017Macarrão instantâneo acrescido da farinha da casca do maracujá (Plassiflora edulis) obtido pelo processo de fritura convencional e alternativoThays Carolyne Ramos Nascimento; Thalita Cordeiro Santos; Kessia Lenis Vieira Costa; Lara Maria do Santos Ferraz e Silva; Elaine Erika Eliseu da Silva; Juliana Imaculada Lopes Fialho Batista; Mônica Ribeiro Pirozi; Claudia Regina VieiraArtigo de Evento
2021Pequi flour applied in the preparation of food pastaRenata Nolasco Braga-Souto; Thalita Cordeiro Santos; Gabriel Sthefano Lourenço Pereira; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Claudia Regina Vieira; Juliana Pinto de LimaArtigo de Periódico
Dec-2018Quali-quantitative characterization of the honey from Myracrodruon urundeuva allemão (Anacardiceae - Aroeira): macroscopic, microscopic, physico-chemical and microbiological parametersEliane Macedo Sobrinho Santos; Hércules Otacílio Santos; Juliana Rezende Sá Miranda Gonçalves; Anna Christina de Almeida; Igor Viana Brandi; Alexsander Rodrigues Cangussu; Janainne Nunes Alves; Ricardo Jardim Neiva; Grazielle Layanne Mendes Santos; Maria Izabel de Jesus Viana; Bruna Ruas Santos Araújo; Thalita Cordeiro Santos; Kattyanne Souza CostaArtigo de Periódico
2020Qualidade pós-colheita de frutos oriundos do cerrado Norte-MineiroRaissa Queiroz Andrade; Gabriel Sthefano Lourenço Pereira; Melissa Alane Rodrigues Silva; Thalita Cordeiro Santos; Camila Aparecida de Jesus; Juliana Pinto de LimaCapítulo de Livro
21-Sep-2016Teor e estabilidade de ácido ascórbico em sucos in natura de frutas do cerradoKéssia Lênis Vieira Costa; Thalita Cordeiro Santos; Carla Adriana Ferreira Duraes; Lara Maria Dos Santos Ferraz e Silva; Rafaela Pereira de Assis Barbosa; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro