Skip navigation
Portal do Governo Brasileiro
Atualize sua Barra de Governo
Presentation
Communities and Collections
Policy
Instructions to authors
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repositório Institucional da UFMG
Browsing by Author Bruna Mara Aparecida de Carvalho
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
???browse.sort-by.type???
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 11 of 11
Issue Date
Title
Author(s)
Type
Aug-2019
Análise da estabilidade físico-química da polpa de pequi em conserva
Ada Lorrana Medeiros Antunes
;
Roberta Torres Careli
;
Bruna Mara Aparecida de Carvalho
;
Milton Nobel Cano Chauca
;
Adriana Gonçalves Freitas
;
José Fábio Soares
Capítulo de Livro
2019
Características físico-químicas do queijo Minas Frescal comercializados em feiras livres da cidade de Montes Claros, Minas Gerais
Handray Fernandes de Souza
;
Gabriel Sthefano Lourenço Pereira
;
Fernanda Guimaraes
;
Lilian Ferreira Neves
;
Sandro Braga Soares
;
Bruna Mara Aparecida de Carvalho
;
Igor Viana Brandi
Artigo de Periódico
24-Apr-2019
Characterization of the primary sludge from pharmaceutical industry effluents and final disposition
Renata Xavier Alberico Freitas
;
Lara Aguiar Borges
;
Handray Fernandes de Souza
;
Fernando Colen
;
Alex Sander Rodrigues Cangussu
;
Eliane Macedo Sobrinho Santos
;
Francine Souza Alves Fonseca
;
Sergio Henrique Sousa Santos
;
Bruna Mara Aparecida de Carvalho
;
Igor Viana Brandi
Artigo de Periódico
Aug-2019
Efeito do branqueamento sobre a cor e a qualidade microbiológica de polpa de pequi em conserva
Ada Lorrana Medeiros Antunes
;
Roberta Torres Careli
;
Bruna Mara Aparecida de Carvalho
;
Milton Nobel Cano Chauca
;
José Fábio Soares
;
Geisa Priscilla Araújo Gomes Maia
Capítulo de Livro
2020
Elaboration, evaluation of nutritional information and physical-chemical stability of dairy fermented drink with caja-mango pulp
Handray Fernandes Desouza
;
Lara Aguiar Borges
;
João Pedro Antunes Lopes
;
Bruna Mara Aparecida de Carvalho
;
Sérgio Henrique Sousa Santos
;
Anna Christina de Almeida
;
William James Nogueira Lima
;
Igor Viana Brandi
Artigo de Periódico
Dec-2020
Fatty acid and proteomic analysis of Sterculia striata nut
Míriam Andrade Santos
;
Ederson Paulo Xavier Guilherme
;
Lorendane Millena de Carvalho
;
Igor Viana Brandi
;
Gleidson Giordano Pinto de Carvalho
;
Júnio Cota Silva
;
Bruna Mara Aparecida de Carvalho
Artigo de Periódico
Aug-2019
Potencial antioxidante de frutos do Cerrado do Norte de Minas Gerais
Amanda Laís Alves Almeida Nascimento
;
Lenita Sena de Assis
;
Igor Viana Brandi
;
Carla Adriana Ferreira Durães
;
Juliana Pinto de Lima
;
Bruna Mara Aparecida de Carvalho
Capítulo de Livro
2019
Sensory evaluation of fermented dairy beverages supplemented with iron and added by cerrado fruit pulps
Julliane Souza Barbosa Figueiredo
;
Carla Adriana Ferreira Durães
;
Alessandra Rejane Ericsson de Oliveira Xavier
;
Bruna Mara Aparecida de Carvalho
;
Roberta Torres Careli
;
Anna Christina de Almeida
;
Igor Viana Brandi
;
Grazielle Layanne Mendes Santos
;
João Pedro Antunes Lopes
;
Larissa Bessa Fernandes
;
Fabiane Neves Silva
;
Raquel Borges Faria
;
Ana Carolina Santos Rocha
;
Paula Karoline Soares Farias
;
William James Nogueira Lima
Artigo de Periódico
2016
Steric mass action model for lactoferrin adsorption in cryogel with immobilized copper ions
Bruna Mara Aparecida de Carvalho
;
Willer Ferreira Silva Júnior
;
Lorendane Millena Carvalho
;
Luis Antonio Minim
;
Gleidson Giordano Pinto de Carvalho
Artigo de Periódico
Nov-2017
Synthesis of supermacroporous cryogel for bioreactors continuous starch hydrolysis
Ederson Paulo Xavier Guilherme
;
Jocilane Pereira de Oliveira
;
Lorendane Millena de Carvalho
;
Igor Viana Brandi
;
Sérgio Henrique Sousa Santos
;
Gleidson Giordano Pinto de Carvalho
;
Júnio Cota Silva
;
Bruna Mara Aparecida de Carvalho
Artigo de Periódico
Aug-2017
Viabilidade de bactérias láticas, índice de pH e acidez em queijos tipo Minas frescal comercializados em feiras livres da cidade de Montes Claros
Handray Fernandes de Souza
;
Lílian Ferreira Neves
;
Gabriel Sthefano Lourenço Pereira
;
Fernanda Guimarães
;
Bruna Mara Aparecida de Carvalho
;
Igor Viana Brandi
Artigo de Evento