Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 47 (Search time: 0.009 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
Aug-2017Influência do teor de lactose de leites UHT sobre fermentação lácticaKely Tatianne Costa Santana; Fabio Ribeiro dos Santos; Fernanda Lopes Ferreira; Laura Francielle Ferreira Borges; Handray Fernandes de Souza; Lucas Gabriel Meira Santana; Maximiliano Soares PintoArtigo de Evento
30-Jan-2018Plants of the Cerrado with antimicrobial effects against Staphylococcus spp. and Escherichia coli from cattleIzabella Carolina de Oliveira Ribeiro; Emanuelly Gomes Alves Mariano; Roberta Torres Careli; Franciellen Morais Costa; Felipe Machado de Sant’Anna; Maximiliano Soares Pinto; Marcelo Resende de Souza; Eduardo Robson DuarteArtigo de Periódico
Feb-2020Influence of protein conformation and selected Hofmeister salts on bovine serum albumin/lutein complex formationPaulo Henrique Costa Paiva; Yara Luiza Coelho; Luís Henrique Mendes da Silva; Maximiliano Soares Pinto; Márcia Cristina Teixeira Rodrigues Vidigal; Ana Clarissa dos Santos PiresArtigo de Periódico
Aug-2017Influência da adição de polpa de frutas em iogurtes sobre suas características físico-químicas durante armazenamentoKely Tatianne Costa Santana; Handray Fernandes de Souza; Fernanda Lopes Ferreira; Laura Francielle Ferreira Borges; Fabio Ribeiro dos Santos; Lucas Gabriel Meira Santana; Maximiliano Soares PintoArtigo de Evento
Aug-2017Qualidade microbiológica de leites pasteurizados comercializados no município de Montes Claros - MGKely Tatianne Costa Santana; Maximiliano Soares Pinto; Núbia Fernandes Bispo; Poliane Batista Santos; Francielle Patrícia Evangelista MendesArtigo de Evento
2017Principais defeitos em queijo minas artesanal: uma revisãoDenise Sobral; Renata Golin Bueno Costa; Junio César Jacinto de Paula; Vanessa Aglaê Martins Teodoro; Gisela de Magalhães Machado Moreira; Maximiliano Soares PintoArtigo de Periódico
2016Características físico-químicas e microbiológicas do queijo artesanal produzido na microrregião de Montes Claros - MGMaximiliano Soares Pinto; Marcus Welbert Lempk; Carolina Campos Cabrini; Lorena Katheryne Vieira Saraiva; Roberta Ribeiro da Cruz Cangussu; Ana Luisa Ferreira Simões CunhaArtigo de Periódico
2017Avaliação do efeito da pasteurização nas características microbiológicas e físico-químicas do leite cru em um laticínio do município de Montes Claros - Minas GeraisRaquel Borges Faria; Alécia Daila Barros Guimarães; Ana Carolina Santos Rocha; Klinger Vinícius de Almeida; Larissa Lorrane Rodrigues Borges; Maximiliano Soares Pinto; Charles Martins AguilarArtigo de Periódico
2017Principais defeitos de queijos minas artesanais fabricados na região da CanastraDenise Sobral; Renata Golin Bueno Costa; Junio César Jacinto de Paula; Vanessa Aglaê Martins Teodoro; Gisela de Magalhães Machado Moreira; Maximiliano Soares PintoArtigo de Periódico
2019Nisin reduces the Staphylococcus aureus count without changing the characteristics of artisanal Minas cheese from AraxáDenise Sobral; Maximiliano Soares Pinto; Vanessa Aglaê Martins Teodoro; Renata Golin Bueno Costa; Junio César Jacinto de Paula; Antônio Fernandes de Carvalho; Gisela de Magalhães Machado MoreiraArtigo de Periódico