Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 29 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
May-2016Caracterização físico-química e microbiológica do fluido ruminal e do conteúdo gastrointestinal de bezerros alimentados com silagem de leite de transiçãoGercino Ferreira Virginio Júnior; Rafael Alves de Azevedo; Laís Trindade de Castro Ornelas; Maximiliano Soares Pinto; Luciana Castro Gerassev; Eduardo Robson DuarteArtigo de Periódico
2016Caracterização física e condições sanitárias do comércio de queijo cabacinha em três municípios do Vale do Jequitinhonha, MG, BrasilAdair da Silva Santos Filho; Neide Judith Faria de Oliveira; Christiano Vieira Pires; Maximiliano Soares Pinto; Augusto Andrade Pereira; Weslley José CardosoArtigo de Periódico
2016Performance of two alternative methods for Listeria detection throughout Serro Minas cheese ripeningGardênia Márcia Silva Campos Mata; Evandro Martins; Solimar Gonçalves Machado; Maximiliano Soares Pinto; Antônio Fernandes de Carvalho; Maria Cristina Dantas VanettiArtigo de Periódico
30-Jan-2018Plants of the Cerrado with antimicrobial effects against Staphylococcus spp. and Escherichia coli from cattleIzabella Carolina de Oliveira Ribeiro; Emanuelly Gomes Alves Mariano; Roberta Torres Careli; Franciellen Morais Costa; Felipe Machado de Sant’Anna; Maximiliano Soares Pinto; Marcelo Resende de Souza; Eduardo Robson DuarteArtigo de Periódico
Feb-2020Influence of protein conformation and selected Hofmeister salts on bovine serum albumin/lutein complex formationPaulo Henrique Costa Paiva; Yara Luiza Coelho; Luís Henrique Mendes da Silva; Maximiliano Soares Pinto; Márcia Cristina Teixeira Rodrigues Vidigal; Ana Clarissa dos Santos PiresArtigo de Periódico
2017Principais defeitos em queijo minas artesanal: uma revisãoDenise Sobral; Renata Golin Bueno Costa; Junio César Jacinto de Paula; Vanessa Aglaê Martins Teodoro; Gisela de Magalhães Machado Moreira; Maximiliano Soares PintoArtigo de Periódico
2016Características físico-químicas e microbiológicas do queijo artesanal produzido na microrregião de Montes Claros - MGMaximiliano Soares Pinto; Marcus Welbert Lempk; Carolina Campos Cabrini; Lorena Katheryne Vieira Saraiva; Roberta Ribeiro da Cruz Cangussu; Ana Luisa Ferreira Simões CunhaArtigo de Periódico
2017Avaliação do efeito da pasteurização nas características microbiológicas e físico-químicas do leite cru em um laticínio do município de Montes Claros - Minas GeraisRaquel Borges Faria; Alécia Daila Barros Guimarães; Ana Carolina Santos Rocha; Klinger Vinícius de Almeida; Larissa Lorrane Rodrigues Borges; Maximiliano Soares Pinto; Charles Martins AguilarArtigo de Periódico
2017Principais defeitos de queijos minas artesanais fabricados na região da CanastraDenise Sobral; Renata Golin Bueno Costa; Junio César Jacinto de Paula; Vanessa Aglaê Martins Teodoro; Gisela de Magalhães Machado Moreira; Maximiliano Soares PintoArtigo de Periódico
Apr-2019Effect of the use of carbon dioxide on Prato cheese makingJunio César Jacinto de Paula; Renata Golin Bueno Costa; Edvaldo da Costa Carvalho; Denise Sobral; Paulo Henrique Costa Paiva; Ana Clarissa dos Santos Pires; Maximiliano Soares Pinto; Vanessa Aglaê Martins TeodoroArtigo de Periódico