Search


Current filters:




Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-7 of 7 (Search time: 0.008 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2021Data resource profile: surveillance system of risk and protective factors for chronic diseases by telephone survey for adults in Brazil (Vigitel)Luiza Eunice Sá da Silva; Ellen de Cássia Dutra Pozzetti Gouvêa; Sheila Rizzato Stopa; Vera Lúcia Tierling; Luciana Monteiro Vasconcelos Sardinha; Eduardo Marques Macario; Rafael Moreira ClaroArtigo de Periódico
29-Aug-2019Is neighbourhood social deprivation in a brazilian city associated with the availability, variety, quality and price of food in supermarkets?Maria Alvim Leite; Maíra Macário de Assis; Ariene Silva do Carmo; Bruna Vieira de Lima Costa; Rafael Moreira Claro; Inês Rugani de Castro; Letícia de Oliveira Cardoso; Michele Pereira Netto; Larissa Loures MendesArtigo de Periódico
2020What to expect from the price of healthy and unhealthy foods over time? The case from BrazilEmanuella Gomes Maia; Camila Mendes dos Passos; Renata Bertazzi Levy; Ana Paula Bortoletto Martins; Laís Amaral Mais; Rafael Moreira ClaroArtigo de Periódico
2022Educational inequality in consumption of in natura or minimally processed foods and ultra-processed foods: the intersection between sex and race/skin color in BrazilBarbara Virginia Caixeta Crepaldi; Letícia Martins Okada; Rafael Moreira Claro; Maria Laura da Costa Louzada; Leandro F. M. Rezende; Renata Bertazzi Levy; Catarina Machado AzeredoArtigo de Periódico
2019Association between the price of ultra-processed foods and obesity in BrazilCamila Mendes dos Passos; Emanuella Gomes Maia; Renata Bertazzi Levy; Ana Paula Bortoletto Martins; Rafael Moreira ClaroArtigo de Periódico
2019Tendências temporais do consumo de frutas e hortaliças entre adultos nas capitais brasileiras e Distrito Federal, 2008-2016Luiza Eunice Sá da Silva; Rafael Moreira ClaroArtigo de Periódico
2017Análise da publicidade televisiva de alimentos no contexto das recomendações do Guia Alimentar para a População BrasileiraEmanuella Gomes Maia; Bruna Vieira de Lima Costa; Francielly de Souza Coelho; Julia Soares Guimarães; Rafaela Garcia Fortaleza; Rafael Moreira ClaroArtigo de Periódico