Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1551-1560 of 1663 (Search time: 0.014 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
7-Nov-2020Inequities in the urban food environment of a brazilian cityMaria Alvim Leite; Maíra Macário de Assis; Ariene Silva do Carmo; Mário Círio Nogueira; Michele Pereira Netto; Larissa Loures MendesArtigo de Periódico
25-Jun-2021Spatial inequalities of retail food stores may determine availability of healthful food choices in a brazilian metropolisMariana Souza Lopes; Waleska Teixeira Caiaffa; Amanda Cristina de Souza Andrade; Ariene Silva do Carmo; Sharrelle Barber; Larissa Loures Mendes; Amélia Augusta de Lima FricheArtigo de Periódico
2018Caracterização por reconstrução tridimensional da superfície de fratura gerada por fadiga em soldas subaquáticas molhadasNatália Maia Fonseca; Paulo Jose Mondenesi; Ariel Rodríguez AriasArtigo de Periódico
2017Velocidade de propagação de trinca por fadiga de soldas subaquáticas molhadas: avaliação fora da águaAriel Rodriguez Arias; Alexandre Queiroz BracarenseArtigo de Periódico
2019Failure mechanisms of interlocked bricks of soil-cement and wood fibersEdgar Vladimiro Mantilla Carrasco; Judy Norka Rodo Mantilla; Elvio Mosci Piancastelli; Aldo Giuntini de Magalhães; Fernando José Silva; Marco Antônio Penido de Rezende; White José dos SantosArtigo de Periódico
2020What to expect from the price of healthy and unhealthy foods over time? The case from BrazilEmanuella Gomes Maia; Camila Mendes dos Passos; Renata Bertazzi Levy; Ana Paula Bortoletto Martins; Laís Amaral Mais; Rafael Moreira ClaroArtigo de Periódico
23-Jun-2021Oral Tolerance Induced by Heat Shock Protein 65-Producing Lactococcus lactis Mitigates Inflammation in Leishmania braziliensis InfectionPriscila Valera Guerra; Tatiani Uceli Maiolii; Ana Maria Caetano Faria; Cláudia Ida Brodskyn; Camila Mattos Andrade; Ivanéia Valeriano Nunes; Brena Cardoso Gama; Rafael Tibúrcio; Washington Luis Conrado Santos; Vasco Ariston de Carvalho Azevedo; Natalia Machado Tavares; Juliana de Souza RebouçasArtigo de Periódico
2022Educational inequality in consumption of in natura or minimally processed foods and ultra-processed foods: the intersection between sex and race/skin color in BrazilBarbara Virginia Caixeta Crepaldi; Letícia Martins Okada; Rafael Moreira Claro; Maria Laura da Costa Louzada; Leandro F. M. Rezende; Renata Bertazzi Levy; Catarina Machado AzeredoArtigo de Periódico
11-Mar-2020Hypertension Is Associated With Intestinal Microbiota Dysbiosis and Inflammation in a Brazilian PopulationGabriela Silveira-Nunes; Andrea Teixeira-Carvalho; Claudio Franceschi; Simone Rampelli; Silvia Turroni; Patrizia Brigidi; Ana Maria Caetano Faria; Danielle Fernandes Durso; Luiz Roberto Alves de Oliveira Jr.; Eloisa Helena Medeiros Cunha; Tatiani Uceli Maioli; Angelica Thomaz Vieira; Elaine Speziali; Rodrigo Corrêa-oliveira; Olindo Assis Martins-filhoArtigo de Periódico
14-Jan-2018High-Salt Diet Induces IL-17-Dependent Gut Inflammation and Exacerbates Colitis in MiceSarah Leao Fiorini de Aguiar; Valbert Nascimento Cardoso; Patrícia Aparecida Barros; Tatiani Uceli Maioli; Ana Maria Caetano Faria; Mariana Camila Gonçalves Miranda; Mauro Andrade Freitas Guimarães; Helton Costa Santiago; Camila Pereira Queiroz; Pricila da Silva Cunha; Denise Carmona Cara; Giselle Foureaux; Anderson José FerreiraArtigo de Periódico