Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 58 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2016Bioactive amines in passiflora are affected by species and fruit developmentLarissa Lopes Bomtempo; Ana Maria Costa; Herbert Lima; Nicki Engeseth; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
Nov-2018Cadmium, copper and lead levels in different cultivars of lettuce and soil from urban agricultureBruno Martins Dala-Paula; Flávia Beatriz Custódio; Eliana Aparecida Nonato Knupp; Helena Eugênia Leonhardt Palmieri; José Bento Borba da Silva; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
Nov-2019Effects of the solubility of yeast cell wall preparations on their potential prebiotic properties in dogsStephanie de Souza Theodoro; Thaila Cristina Putarov; Caroline Tiemi; Lara Mantovani Volpe; Carlos Alberto Ferreira de Oliveira; Maria Beatriz de Abreu Glória; Aulus Cavalieri CarciofiArtigo de Periódico
Jun-2019Influence of spontaneous fermentation of manipueira on bioactive amine and carotenoid profiles during tucupi productionBrenda de Nazaré do Carmo Brito; Renan Campos Chisté; Alessandra Santos Lopes; Maria Beatriz de Abreu Glória; Rosinelson da Silva PenaArtigo de Periódico
Jan-2019Effect of huanglongbing or greening disease on orange juice quality, a reviewBruno Martins Dala-Paula; Anne Plotto; Jinhe Bai; John Anthony Manthey; Elizabeth Amory Baldwin; Rhuanito Soranz Ferrarezi; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
Jun-2020Pasteurization of passion fruit Passiflora setacea pulp to optimize bioactive compounds retentionBeatriz Alejandra Ortega Sanchez; Sonia Maria Costa Celestino; Maria Beatriz de Abreu Glória; Isadora Costa Celestino; María Isabel Ordóñez Lozada; Samuel Dias Araújo Júnior; Ernandes Rodrigues de Alencar; Lívia de Lacerda de OliveiraArtigo de Periódico
2019Peixe bonito assado: um caso de surto de intoxicação por histaminaEmy Takemoto; Patrícia Rossi Moriconi; Elaine Marra de Azevedo Mazon; Regina Sorrentino Minazzi Rodrigues; Maria Beatriz de Abreu Glória; Ana Marian Solbiati Pinotti; Eunice Retroz BernardesArtigo de Periódico
2017Effect of cooking on the bioactive compounds and antioxidant activity in grains cowpea cultivarsNara Vanessa Dos Anjos Barros; Maurisrael de Moura Rocha; Maria Beatriz de Abreu Glória; Marcos Antônio da Mota Araújo; Regilda Saraiva dos Reis Moreira-AraújoArtigo de Periódico
2019Aminas bioativas, aminoácidos livres e amônia como índices de qualidade de leites fermentadosNaiara Meireles Ciríaco; Gisela de Magalhães Machado Moreira; Guilherme Coelho Lopes dos Reis; Valterney Lima Deus; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
2016Estimativa da exposição humana a mercúrio por consumo de atuns da costa litorânea brasileiraFlávia Beatriz Custódio; Arthur Magno Guedes Franco de Andrade; Aisa Dias Oliveira Del Rio; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Evento