Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 25 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2020Natural starter culture on artisanal cheeseMarcus Welbert Lempk; Afonso de Liguori Oliveira; Roberto Gonçalves Junqueira; Eliara Acipreste Hudson; Ana Clarissa dos Santos Pires; Daniel Arantes Pereira; Kely Tatianne Costa Santana; Roberta Ribeiro da Cruz Cangussu; Janaína Teles de Faria; Maximiliano Soares PintoArtigo de Periódico
Feb-2018Seleção de bactérias láticas com potencial probiótico provenientes do leite de transição bovino fermentadoFernanda Guimarães; Vanessa de Araújo Veloso; Danielle Soares Malveira; Hugo Calixto Fonseca; Maximiliano Soares Pinto; Roberta Torres Careli; Eduardo Robson DuarteArtigo de Periódico
2022Effect of Mauritia flexuosa L. leaf extract on Staphylococcus aureus and Staphylococcus haemolyticus biofilms adhered to stainless steel surfaceEmanuelly Gomes Alves Mariano; Adriana Gonçalves Freitas Michel; Franciellen Morais Costa; Bianca Simões de Oliveira da Conceição; Flaviano Oliveira Silvério; Sônia Ribeiro Arrudas; Yule Roberta Ferreira Nunes; Maximiliano Soares Pinto; Roberta Torres Careli; Eduardo Robson DuarteArtigo de Periódico
Jun-2016Efeito da adição do fermento natural sobre a contagem de bactérias láticas em queijo minas artesanal do SerroVirgínia Nardy Paiva; Ana Luísa Ferreira Simões Cunha; Roberta Ribeiro da Cruz Cangussu; Denise Sobral; Rogério Marcos de Souza; Maximiliano Soares PintoArtigo de Periódico
Jul-2016Bactérias láticas com potencial probiótico provenientes de bezerros nelore criados no semiáridoDanielle Soares Malveira; Fernanda Guimarães; Vanessa de Araújo Veloso; Eduardo Robson Duarte; Igor Viana Brandi; Maximiliano Soares PintoArtigo de Periódico
2017Bebidas lácteas fermentadas: tecnologia, padrões e tendênciasJunio Cesar Jacinto de Paula; Maximiliano Soares Pinto; Marco Antônio Sloboda Cortez; Juliana Nogueira Boccia; Gabriel Gomes BastosArtigo de Periódico
Jan-2017Polydiacetylene/triblock copolymer nanosensor for the detection of native and free bovine serum albuminJaqueline de Paula Rezende; Guilherme Max Dias Ferreira; Gabriel Max Dias Ferreira; Luis Henrique Mendes da Silva; Maria do Carmo Hespanhol da Silva; Maximiliano Soares Pinto; Ana Clarissa dos Santos PiresArtigo de Periódico
May-2016Caracterização físico-química e microbiológica do fluido ruminal e do conteúdo gastrointestinal de bezerros alimentados com silagem de leite de transiçãoGercino Ferreira Virginio Júnior; Rafael Alves de Azevedo; Laís Trindade de Castro Ornelas; Maximiliano Soares Pinto; Luciana Castro Gerassev; Eduardo Robson DuarteArtigo de Periódico
2016Caracterização física e condições sanitárias do comércio de queijo cabacinha em três municípios do Vale do Jequitinhonha, MG, BrasilAdair da Silva Santos Filho; Neide Judith Faria de Oliveira; Christiano Vieira Pires; Maximiliano Soares Pinto; Augusto Andrade Pereira; Weslley José CardosoArtigo de Periódico
2016Performance of two alternative methods for Listeria detection throughout Serro Minas cheese ripeningGardênia Márcia Silva Campos Mata; Evandro Martins; Solimar Gonçalves Machado; Maximiliano Soares Pinto; Antônio Fernandes de Carvalho; Maria Cristina Dantas VanettiArtigo de Periódico