Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 27 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
Jul-2017Aminas bioativas em queijos parmesão raladosGisela de Magalhães Machado Moreira; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Evento
May-2018Assessment of the quality of refrigerated and frozen pork by multivariate exploratory techniquesFlávia Beatriz Custódio; Milton Cabral de Vasconcelos-Neto; Karine Helena Theodoro; Renan Campos Chisté; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
15-Jan-2017A simple, fast and sensitive screening LC-ESI-MS/MS method for antibiotics in fishLetícia Rocha Guidi; Flávio Alves Santos; Ana Cláudia dos Santos Rossi Ribeiro; Christian Fernandes; Luiza Helena Meller da Silva; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
Aug-2017Bioactive amines and phenolic compounds in cocoa beans are affected by fermentationBrenda de Nazaré do Carmo Brito; Renan Campos Chisté; Rosinelson da Silva Pena; Maria Beatriz de Abreu Glória; Alessandra Santos LopesArtigo de Periódico
2016Multiclass method for pesticides quantification in honey by means of modified QuEChERS and UHPLC–MS/MSPatrícia Amaral Souza Tette; Fabiano Aurélio da Silva Oliveira; Elba Nathália Corrêa Pereira; Gilsara Silva; Maria Beatriz de Abreu Glória; Christian FernandesArtigo de Periódico
2016Bioactive amines in passiflora are affected by species and fruit developmentLarissa Lopes Bomtempo; Ana Maria Costa; Herbert Lima; Nicki Engeseth; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
Nov-2018Cadmium, copper and lead levels in different cultivars of lettuce and soil from urban agricultureBruno Martins Dala-Paula; Flávia Beatriz Custódio; Eliana Aparecida Nonato Knupp; Helena Eugênia Leonhardt Palmieri; José Bento Borba da Silva; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
2017Effect of cooking on the bioactive compounds and antioxidant activity in grains cowpea cultivarsNara Vanessa Dos Anjos Barros; Maurisrael de Moura Rocha; Maria Beatriz de Abreu Glória; Marcos Antônio da Mota Araújo; Regilda Saraiva dos Reis Moreira-AraújoArtigo de Periódico
2016Estimativa da exposição humana a mercúrio por consumo de atuns da costa litorânea brasileiraFlávia Beatriz Custódio; Arthur Magno Guedes Franco de Andrade; Aisa Dias Oliveira Del Rio; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Evento
Dec-2018Effect of ripening time on proteolysis, free amino acids, bioactive amines and texture profile of gorgonzola-type cheeseGisela de Magalhães Machado Moreira; Renata Golin Bueno Costa; Vanessa Aglaê Martins Teodoro; Junio César Jacinto de Paula; Denise Sobral; Christian Fernandes; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico