Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 15 (Search time: 0.014 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2019Sensory evaluation of fermented dairy beverages supplemented with iron and added by cerrado fruit pulpsJulliane Souza Barbosa Figueiredo; Carla Adriana Ferreira Durães; Alessandra Rejane Ericsson de Oliveira Xavier; Bruna Mara Aparecida de Carvalho; Roberta Torres Careli; Anna Christina de Almeida; Igor Viana Brandi; Grazielle Layanne Mendes Santos; João Pedro Antunes Lopes; Larissa Bessa Fernandes; Fabiane Neves Silva; Raquel Borges Faria; Ana Carolina Santos Rocha; Paula Karoline Soares Farias; William James Nogueira LimaArtigo de Periódico
2020Chemical characterization and antioxidant potential of native fruits of the cerrado of northern Minas GeraisAmanda Laís Alves Almeida Nascimento; Igor Viana Brandi; Carla Adriana Ferreira Durães; Juliana Pinto de Lima; Sandro Braga Soares; Bruna Mara Aparecida de Carvalho MesquitaArtigo de Periódico
24-Apr-2019Characterization of the primary sludge from pharmaceutical industry effluents and final dispositionRenata Xavier Alberico Freitas; Lara Aguiar Borges; Handray Fernandes de Souza; Fernando Colen; Alex Sander Rodrigues Cangussu; Eliane Macedo Sobrinho Santos; Francine Souza Alves Fonseca; Sergio Henrique Sousa Santos; Bruna Mara Aparecida de Carvalho; Igor Viana BrandiArtigo de Periódico
Jul-2016Bactérias láticas com potencial probiótico provenientes de bezerros nelore criados no semiáridoDanielle Soares Malveira; Fernanda Guimarães; Vanessa de Araújo Veloso; Eduardo Robson Duarte; Igor Viana Brandi; Maximiliano Soares PintoArtigo de Periódico
11-Mar-2018Characterization of the catalytic structure of plant phytase, protein tyrosine phosphatase-like phytase, and histidine acid phytases and their biotechnological applicationsAlex Sander Rodrigues Cangussu; Deborah Aires Almeida; Raimundo Wagner de Souza Aguiar; Sidnei Emilio Bordignon Junior; Kelvinson Fernandes Viana; Luiz Carlos Bertucci Barbosa; Edson Wagner da Silva Cangussu; Igor Viana Brandi; Augustus Caeser Franke Portella; Gil Rodrigues dos Santos; Eliane Macedo Sobrinho; William James Nogueira LimaArtigo de Periódico
17-Aug-2022Development and sensory analysis of fermented dairy beverages with different concentrations of syzygium aromaticum essential oilPaula Karoline Soares Farias; Francine Souza Alves da Fonseca; Ernane Ronie Martins; Marinilza Soares Mota Sales; Agda Silene Leite; Fabíola Belkiss Santos de Oliveira; Pedro Miranda Mendes; Ana Carolina Mota Barbosa; Igor Viana Brandi; Renata Ribeiro Durães; João Matheus Almeida Ravnjak; Cintya Neves de Souza; Cláudia de Andrade Souto; Gisely Cardoso Dourado Coutinho; Fernando Emílio Pereira Nunes; Anelisa Mota Sales Barbosa; Anna Christina de AlmeidaArtigo de Periódico
4-Jul-2018Caracterização do mel do Médio Jequitinhonha - Brasil: uma abordagem preliminarEliane Macedo Sobrinho Santos; Hércules Otacílio Santos; Igor Viana Brandi; Grazielle Layanne Mendes Santos; Maria Izabel de Jesus Viana; Bruna Ruas Santos Araújo; Thalita Cordeiro Santos; Janainne Nunes Alves; Ricardo Jardim NeivaArtigo de Periódico
Dec-2018Quali-quantitative characterization of the honey from Myracrodruon urundeuva allemão (Anacardiceae - Aroeira): macroscopic, microscopic, physico-chemical and microbiological parametersEliane Macedo Sobrinho Santos; Hércules Otacílio Santos; Juliana Rezende Sá Miranda Gonçalves; Anna Christina de Almeida; Igor Viana Brandi; Alexsander Rodrigues Cangussu; Janainne Nunes Alves; Ricardo Jardim Neiva; Grazielle Layanne Mendes Santos; Maria Izabel de Jesus Viana; Bruna Ruas Santos Araújo; Thalita Cordeiro Santos; Kattyanne Souza CostaArtigo de Periódico
Dec-2020Fatty acid and proteomic analysis of Sterculia striata nutMíriam Andrade Santos; Ederson Paulo Xavier Guilherme; Lorendane Millena de Carvalho; Igor Viana Brandi; Gleidson Giordano Pinto de Carvalho; Júnio Cota Silva; Bruna Mara Aparecida de CarvalhoArtigo de Periódico
Aug-2017Viabilidade de bactérias láticas, índice de pH e acidez em queijos tipo Minas frescal comercializados em feiras livres da cidade de Montes ClarosHandray Fernandes de Souza; Lílian Ferreira Neves; Gabriel Sthefano Lourenço Pereira; Fernanda Guimarães; Bruna Mara Aparecida de Carvalho; Igor Viana BrandiArtigo de Evento