Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/1843/60567
Type: | Livro |
Title: | Controle de qualidade: análise sensorial, química de alimentos e análise de alimentos |
Other Titles: | Simpósio de Engenharia de Alimentos - Simeali IV |
Authors: | Claudia Regina Vieira Erika Endo Alves Neide Judith Faria de Oliveira Roberta Torres Careli |
Subject: | Alimentos -- Indústria -- Controle de qualidade Análise sensorial Alimentos -- Conservação |
language: | por |
metadata.dc.publisher.country: | Brasil |
Publisher: | Universidade Federal de Minas Gerais |
Publisher Initials: | UFMG |
metadata.dc.publisher.department: | ICA - INSTITUTO DE CIÊNCIAS AGRÁRIAS |
Rights: | Acesso Aberto |
URI: | http://hdl.handle.net/1843/60567 |
Issue Date: | 2021 |
metadata.dc.url.externa: | https://www.simeali.com/_files/ugd/c971a0_e62cef2477954dcb85953963ced015a1.pdf |
Appears in Collections: | Livro |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
02_SIMEALI_Controle de qualidade_análise sensorial, química de alimentos e análise de alimentos.pdf | 9.38 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.