Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1843/60638
Type: Livro
Title: Tecnologia de alimentos: embalagens de alimentos, desenvolvimento e processamento de alimentos.
Other Titles: Simpósio de Engenharia de Alimentos - Simeali IV
Authors: Claudia Regina Vieira
Erika Endo Alves
Neide Judith Faria de Oliveira
Roberta Torres Careli
Subject: Tecnologia de alimentos
Alimentos -- Embalagens
Alimentos -- Conservação
Análise sensorial
language: por
metadata.dc.publisher.country: Brasil
Publisher: Universidade Federal de Minas Gerais
Publisher Initials: UFMG
metadata.dc.publisher.department: ICA - INSTITUTO DE CIÊNCIAS AGRÁRIAS
Rights: Acesso Aberto
URI: http://hdl.handle.net/1843/60638
Issue Date: 2021
metadata.dc.url.externa: https://www.simeali.com/_files/ugd/c971a0_60cd87205a694412a593a6bd96d71b33.pdf
Appears in Collections:Livro



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.