Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1843/76863
Type: Artigo de Evento
Title: A arte brasileira de se fazer queijos artesanais
Authors: Tawana Silva Cardoso
Kelly Caroline Oliveira Pereira
Talia Julia Oliveira dos Santos
Larissa Santos Saraiva
Leonardo Correa Gomes da Silva
Sidney Pereira
Irene Menegali
Vanessa Aglaê Martins Teodoro
Denise Sobral
Maximiliano Soares Pinto
Subject: Laticínios
Queijo - Fabricação
language: por
metadata.dc.publisher.country: Brasil
Publisher: Universidade Federal de Minas Gerais
Publisher Initials: UFMG
metadata.dc.publisher.department: ICA - INSTITUTO DE CIÊNCIAS AGRÁRIAS
Rights: Acesso Aberto
metadata.dc.identifier.doi: 10.29327/vii-congresso-internacional-de-saude-unica-e-iii-simposio-internaconal-pluriprofissional-de-saude-312619.682417
URI: http://hdl.handle.net/1843/76863
Issue Date: 17-Jan-2024
metadata.dc.url.externa: https://www.even3.com.br/ebook/vii-congresso-internacional-de-saude-unica-e-iii-simposio-internaconal-pluriprofissional-de-saude-312619/682417-a-arte-brasileira-de-se-fazer-queijos-artesanais/
metadata.dc.relation.ispartof: Congresso Internacional de Saúde Única
Appears in Collections:Artigo de Evento

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
A arte brasileira de fazer queijos.pdf677.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.