Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1843/83864
Type: Capítulo de Livro
Title: Effect of different drying techniques on the nutritional properties of Hermetia illucens L. larvae
Other Titles: Efeito de diferentes técnicas de secagem sobre as propriedades nutricionais de larvas de Hermetia illucens L.
Authors: Robson Antônio de Vasconcelos
William James Nogueira Lima
Diego Vicente da Costa
Subject: Mosca-soldado-negro
Secagem
Insetos comestíveis
Segurança alimentar
language: eng
metadata.dc.publisher.country: Brasil
Publisher: Universidade Federal de Minas Gerais
Publisher Initials: UFMG
metadata.dc.publisher.department: ICA - INSTITUTO DE CIÊNCIAS AGRÁRIAS
Rights: Acesso Aberto
metadata.dc.identifier.doi: https://doi.org/10.56238/sevened2023.007-055
URI: http://hdl.handle.net/1843/83864
Issue Date: 2024
metadata.dc.url.externa: https://sevenpublicacoes.com.br/editora/article/view/3329/6124
Appears in Collections:Capítulo de Livro



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.