Browsing by Author Cintya Neves de Souza

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 14 to 21 of 21 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2-Jul-2021Perfil físico-químico de queijos artesanais do Norte de Minas GeraisLilian Ferreira Neves; Hugo Calixto Fonseca; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Cintya Neves de Souza; Grayce Laiz Lima Silveira Durães; Eduardo Robson Duarte; Marcelo Resende de SouzaArtigo de Periódico
Aug-2019Presença do gene blaZ em isolados de Staphylococcus aureus resistentes a Beta-lactâmicos provenientes de leite e queijoLaura Francielle Ferreira Borges; Ester Dias Xavier; Edmara Andrade Macedo Cruz; Cintya Neves de Souza; Geziella Aurea Aparecida Damasceno Souza; Demerson Arruda SanglardCapítulo de Livro
2022Protein-coding gene interaction network prediction of bioactive plant compound action against SARS-CoV-2: a novel hypothesis using bioinformatics analysisEliane Macedo Sobrinho Santos; Anna Christina de Almeida; Hércules Otacilio Santos; Ernane Ronie Martins; Francine Souza Alves da Fonseca; Lucyana Conceição Farias; Charles Martins Aguilar; Ulisses Alves Pereira; Nilson Nicolau Junior; Matheus de Souza Gomes; Cintya Neves de Souza; João Matheus de Almeida Ravnjak; Raphael Rodrigues PortoArtigo de Periódico
31-Aug-2016Qualidade microbiológica de queijos frescos artesanais comercializados na região do Norte de Minas GeraisJessica Karoline Santos Garcia; Rodrigo Pereira Prates; Samuel Ferreira Gonçalves; Cintya Neves de Souza; Paula Karoline Soares FariasArtigo de Periódico
2017Sensibilidade de cepas Staphylococcus aureus resistentes a beta-lactâmicos ao óleo essencial de Cymbopogon citratus (D.C.) StapfSamuel Ferreira Gonçalves; Yhago Patrycky Antunes Souza Assis; Cintya Neves de Souza; Keicy Sandy Silvestre de Souza; Paula Karoline Soares Farias; Livia Mara Vitorino da Silva; Alcinei Mistico Azevedo; Alessandra Rejane Ericsson de Oliveira XavierArtigo de Evento
2017Sensibilidade de Staphylococcus sp. oxacilina resistentes ao óleo essencial de capim-limão (Cymbopogonflexuosus (steud) watts)Pedro Henrique de Almeida Souto Santos; Gabriel Santos Persiquini Cunha; Stephanie Pedrosa de Oliveira; Livia Mara Vitorino Silva; Cintya Neves de Souza; Marcela de Oliveira Nogueira; João Matheus de Almeida Silva; Raphael Rodrigues Porto; Anna Christina de AlmeidaArtigo de Periódico
2022The addition of Syzygium aromaticum essential oil preserves the microbiological and physicochemical quality of the fermented milk beverage during storagePaula Karolinesoares Farias; Renata Ribeiro Durães; João Matheus Almeida Ravnjak; Cintya Neves de Souza; Cláudia de Andrade Souto; Anna Christina de Almeida; Francine Souza Alves da Fonseca; Ernane Ronie Martins; Marinilza Soares Mota Sales; Agda Silene Leite; Fabíola Belkiss Santos de Oliveira; Pedro Miranda Mendes; Alcinei Místico Azevedo; Igor Viana BrandiArtigo de Periódico
Aug-2019Uso da PCR para detecção dos genes mecA e mecA LGA251 em Staphylococcus aureus isolados de leite mastítico no Norte de Minas GeraisLaura Francielle Ferreira Borges; Edmara Andrade Macedo Cruz; Ester Dias Xavier; Cintya Neves de Souza; Geziella Aurea Aparecida Damasceno Souza; Demerson Arruda SanglardCapítulo de Livro