Browsing by Author Fernanda Bovo Campagnollo

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2020Application of quantitative risk assessment methods for food qualityFernanda Bovo Campagnollo; Juliana Lane Paixão dos Santos; Verônica Ortiz Alvarenga; Rafael Djalma Chaves; Leonardo do Prado-Silva; Anderson de Souza Sant'AnaCapítulo de Livro
22-Feb-2021Estudo do comportamento de Bacillus cereus em leite em pó reconstituído submetidos a diferentes tratamentos térmicos e condições de armazenamento.Ludmila Lizziane de Souza LimaDissertação
2017Food safetyRafael Djalma Chaves; Verônica Ortiz Alvarenga; Fernanda Bovo Campagnollo; Magdevis Yanet Rodríguez-Caturla; Juan Martín Oteiza; Anderson de Souza Sant'AnaCapítulo de Livro
Jul-2018Impact of partial and total replacement of milk by water-soluble soybean extract on fermentation and growth parameters of kefir microorganismsAna Paula Norberto; Anderson de Souza Sant'Ana; Regiane Pandolfo Marmentini; Priscila Hoffmann Carvalho; Fernanda Bovo Campagnollo; Humberto Hissashi Takeda; Tânia Maria Alberte; Ramon da Silva Rocha; Adriano Gomes Cruz; Verônica Ortiz AlvarengaArtigo de Periódico
2018Impact of unit operations from farm to fork on microbial safety and quality of foodsVerônica Ortiz Alvarenga; Fernanda Bovo Campagnollo; Leonardo do Prado-Silva; Claudia Nakamura Horita; Magdevis Yanet Rodríguez-Caturla; Eliene Penha Rodrigues Pereira; Aline Crucello; Anderson de Souza Sant'AnaCapítulo de Livro
May-2018Quantifying the responses of three bacillus cereus strains in isothermal conditions and during spray drying of different carrier agentsVerônica Ortiz Alvarenga; Fernanda Bovo Campagnollo; Arthur Kael Rodrigues Pia; Deborah Alves da Conceição; Yuri Abud; Celso Sant'Anna; Mirian Dupas Hubinger; Anderson de Souza Sant'AnaArtigo de Periódico
Aug-2018Selection of indigenous lactic acid bacteria presenting anti-listerial activity, and their role in reducing the maturation period and assuring the safety of traditional Brazilian cheesesFernanda Bovo Campagnollo; Larissa Pereira Margalho; Bruna Akie Kamimura; Marcelo D'Elia Feliciano; Luisa Freire; Letícia dos Santos Lopes; Verônica Ortiz Alvarenga; Vasco Augusto Pilão Cadavez; Ursula Gonzales-Barron; Donald William Schaffner; Anderson de Souza Sant'AnaArtigo de Periódico
Nov-2017Sporeforming bacteria in beer: occurrence, diversity, presence of hop resistance genes and fate in alcohol-free and lager beersAllan Richard Gomes Munford; Verônica Ortiz Alvarenga; Leonardo do Prado-Silva; Aline Crucello; Fernanda Bovo Campagnollo; Rafael Djalma Chaves; Juan Martin Oteiza; Anderson de Souza Sant'anaArtigo de Periódico