Browsing by Author Grazielle Layanne Mendes Santos

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)Type
4-Jul-2018Caracterização do mel do Médio Jequitinhonha - Brasil: uma abordagem preliminarEliane Macedo Sobrinho Santos; Hércules Otacílio Santos; Igor Viana Brandi; Grazielle Layanne Mendes Santos; Maria Izabel de Jesus Viana; Bruna Ruas Santos Araújo; Thalita Cordeiro Santos; Janainne Nunes Alves; Ricardo Jardim NeivaArtigo de Periódico
23-Mar-2021Development of milk drink with whey fermented and acceptability by children and adolescentsSislene de Matos Reis; Gabriela da Rocha Lemos Mendes; Bruna Mara Aparecida de Carvalho Mesquita; William James Nogueira Lima; Carla Adriana Ferreira Durães Pinheiro; Fernanda Afonso Oliveira Ruas; Grazielle Layanne Mendes Santos; Igor Viana BrandiArtigo de Periódico
Aug-2019Elaboração do fermentado alcoólico de acerola (Malpighia glabra L.)Grazielle Layanne Mendes Santos; Carla Adriana Ferreira Durães; Thalita Cordeiro dos Santos; Deyse Karoline de Souza Lima; Maria Izabel de Jesus Viana; Igor Viana BrandiCapítulo de Livro
2017Estudo do potencial nutricional de bebidas lácteas com frutos do cerradoFabiane Neves Silva; Larissa Bessa Fernandes; Grazielle Layanne Mendes Santos; Raquel Borges Faria; Carla Adriana Ferreira Durães; Igor Viana BrandiCapítulo de Livro
Oct-2016Estudo do potencial nutricional de bebidas lácteas com frutos do cerradoFabiane Neves Silva; Larissa Bessa Fernandes; Grazielle Layanne Mendes Santos; Raquel Borges Faria; Carla Adriana Ferreira Durães; Igor Viana BrandiArtigo de Evento
2016Parâmetros físico-químicos e composição centesimal de frutos do CerradoMaria Helena Freitas Lopes; Grazielle Layanne Mendes Santos; Thays Carolyne Ramos Nascimento; Sergio Murilo Duarte; Carla Adriana Ferreira Durães; Igor Viana BrandiArtigo de Evento
2017Processo fermentativo do suco de mangaba (hancornia speciosa) por lactobacillus caseiHugo Calixto Fonseca; Emanuelly Gomes Alves Mariano; Grazielle Layanne Mendes Santos; Larissa Bessa Fernandes; Adair da Silva Santos FilhoArtigo de Periódico
Dec-2018Quali-quantitative characterization of the honey from Myracrodruon urundeuva allemão (Anacardiceae - Aroeira): macroscopic, microscopic, physico-chemical and microbiological parametersEliane Macedo Sobrinho Santos; Hércules Otacílio Santos; Juliana Rezende Sá Miranda Gonçalves; Anna Christina de Almeida; Igor Viana Brandi; Alexsander Rodrigues Cangussu; Janainne Nunes Alves; Ricardo Jardim Neiva; Grazielle Layanne Mendes Santos; Maria Izabel de Jesus Viana; Bruna Ruas Santos Araújo; Thalita Cordeiro Santos; Kattyanne Souza CostaArtigo de Periódico
2019Sensory evaluation of fermented dairy beverages supplemented with iron and added by cerrado fruit pulpsJulliane Souza Barbosa Figueiredo; Carla Adriana Ferreira Durães; Alessandra Rejane Ericsson de Oliveira Xavier; Bruna Mara Aparecida de Carvalho; Roberta Torres Careli; Anna Christina de Almeida; Igor Viana Brandi; Grazielle Layanne Mendes Santos; João Pedro Antunes Lopes; Larissa Bessa Fernandes; Fabiane Neves Silva; Raquel Borges Faria; Ana Carolina Santos Rocha; Paula Karoline Soares Farias; William James Nogueira LimaArtigo de Periódico