Skip navigation
Portal do Governo Brasileiro
Atualize sua Barra de Governo
Presentation
Communities and Collections
Policy
Instructions to authors
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repositório Institucional da UFMG
Browsing by Author Grazielle Layanne Mendes Santos
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
???browse.sort-by.type???
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 9 of 9
Issue Date
Title
Author(s)
Type
4-Jul-2018
Caracterização do mel do Médio Jequitinhonha - Brasil: uma abordagem preliminar
Eliane Macedo Sobrinho Santos
;
Hércules Otacílio Santos
;
Igor Viana Brandi
;
Grazielle Layanne Mendes Santos
;
Maria Izabel de Jesus Viana
;
Bruna Ruas Santos Araújo
;
Thalita Cordeiro Santos
;
Janainne Nunes Alves
;
Ricardo Jardim Neiva
Artigo de Periódico
23-Mar-2021
Development of milk drink with whey fermented and acceptability by children and adolescents
Sislene de Matos Reis
;
Gabriela da Rocha Lemos Mendes
;
Bruna Mara Aparecida de Carvalho Mesquita
;
William James Nogueira Lima
;
Carla Adriana Ferreira Durães Pinheiro
;
Fernanda Afonso Oliveira Ruas
;
Grazielle Layanne Mendes Santos
;
Igor Viana Brandi
Artigo de Periódico
Aug-2019
Elaboração do fermentado alcoólico de acerola (Malpighia glabra L.)
Grazielle Layanne Mendes Santos
;
Carla Adriana Ferreira Durães
;
Thalita Cordeiro dos Santos
;
Deyse Karoline de Souza Lima
;
Maria Izabel de Jesus Viana
;
Igor Viana Brandi
Capítulo de Livro
2017
Estudo do potencial nutricional de bebidas lácteas com frutos do cerrado
Fabiane Neves Silva
;
Larissa Bessa Fernandes
;
Grazielle Layanne Mendes Santos
;
Raquel Borges Faria
;
Carla Adriana Ferreira Durães
;
Igor Viana Brandi
Capítulo de Livro
Oct-2016
Estudo do potencial nutricional de bebidas lácteas com frutos do cerrado
Fabiane Neves Silva
;
Larissa Bessa Fernandes
;
Grazielle Layanne Mendes Santos
;
Raquel Borges Faria
;
Carla Adriana Ferreira Durães
;
Igor Viana Brandi
Artigo de Evento
2016
Parâmetros físico-químicos e composição centesimal de frutos do Cerrado
Maria Helena Freitas Lopes
;
Grazielle Layanne Mendes Santos
;
Thays Carolyne Ramos Nascimento
;
Sergio Murilo Duarte
;
Carla Adriana Ferreira Durães
;
Igor Viana Brandi
Artigo de Evento
2017
Processo fermentativo do suco de mangaba (hancornia speciosa) por lactobacillus casei
Hugo Calixto Fonseca
;
Emanuelly Gomes Alves Mariano
;
Grazielle Layanne Mendes Santos
;
Larissa Bessa Fernandes
;
Adair da Silva Santos Filho
Artigo de Periódico
Dec-2018
Quali-quantitative characterization of the honey from Myracrodruon urundeuva allemão (Anacardiceae - Aroeira): macroscopic, microscopic, physico-chemical and microbiological parameters
Eliane Macedo Sobrinho Santos
;
Hércules Otacílio Santos
;
Juliana Rezende Sá Miranda Gonçalves
;
Anna Christina de Almeida
;
Igor Viana Brandi
;
Alexsander Rodrigues Cangussu
;
Janainne Nunes Alves
;
Ricardo Jardim Neiva
;
Grazielle Layanne Mendes Santos
;
Maria Izabel de Jesus Viana
;
Bruna Ruas Santos Araújo
;
Thalita Cordeiro Santos
;
Kattyanne Souza Costa
Artigo de Periódico
2019
Sensory evaluation of fermented dairy beverages supplemented with iron and added by cerrado fruit pulps
Julliane Souza Barbosa Figueiredo
;
Carla Adriana Ferreira Durães
;
Alessandra Rejane Ericsson de Oliveira Xavier
;
Bruna Mara Aparecida de Carvalho
;
Roberta Torres Careli
;
Anna Christina de Almeida
;
Igor Viana Brandi
;
Grazielle Layanne Mendes Santos
;
João Pedro Antunes Lopes
;
Larissa Bessa Fernandes
;
Fabiane Neves Silva
;
Raquel Borges Faria
;
Ana Carolina Santos Rocha
;
Paula Karoline Soares Farias
;
William James Nogueira Lima
Artigo de Periódico