Browsing by Author Mariuze Loyane Pereira Oliveira

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2018Aceitação sensorial de biscoitos tipo cookie adicionados de farinha de pequi (Caryocar brasiliense)Crisberg Luan Marques da Silva; Thalita Cordeiro Santos; Lara Maria dos Santos Ferraz e Silva; Mariuze Loyane Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraArtigo de Periódico
14-Aug-2019Avaliação nutricional e sensorial de bolos elaborados com farinhas de diferentes tipos de arrozMaria Luiza Duarte Fonseca; Breno Soares da Silva; Rafaela Pereira de Assis Barbosa; Karolina Soares da Silva; Mariuze Loyane Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
14-Aug-2019Biscoitos tipo aperitivo elaborados com farinha de batata doce e alimentos funcionaisAna Flavia Dias Costa; Breno Soares da Silva; Rafaela Pereira de Assis Barbosa; Karolina Soares da Silva; Mariuze Loyane Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
14-Aug-2019Caracterização de pré-misturas para bolos elaborados com farinhas de arroz branco, negro e vermelhoBreno Soares da Silva; Maria Luiza Duarte Fonseca; Ana Flavia Dias Costa; Ana Flávia Campos Santos; Mariuze Loyane Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
2018Composição centesimal de biscoitos tipo cookies adicionados de farinha de Caryocar brasiliense Camb. (Caryocaraceae)Crisberg Luan Marques da Silva; Thalita Cordeiro Santos; Mariuze Loyane Pereira Oliveira; Lara Maria dos Santos Ferraz e Silva; Cirila Ionara Almeida Araújo; Camila Almeida de Jesus; Claudia Regina VieiraArtigo de Periódico
14-Aug-2019Massas de pastéis elaboradas com farinhas de vegetaisMariuze Loyane Pereira Oliveira; Maria Creuza Pereira Oliveira; Thays Carolyne Nascimento Ramos; Renata Nolasco Braga; Thalita Rodrigues Martins; Claudia Regina Vieira; Kessia Lenis Vieira CostaCapítulo de Livro